Wat kan ik doen met een kapotte laptop?Er zijn verschillende manieren waarop een kapotte laptop kan worden gebruikt. Voor personen die zijn "gekoppeld" aan uw favoriete laptop, de eerste strategie is om uw laptop gerepareerd of gerestaureerd. Het recyclen van een defecte laptop is een goed idee. Soms kunt u niet de laptop te repareren, maar er zijn andere manieren om gebruik te maken van een laptop brak.

Laptop Reparatie

Een gebroken laptop, zo niet serieus verouderd (drie jaar) kan worden bevestigd en hergebruikt. De laptop kan een performance hit hebben bij het uitvoeren van bepaalde toepassingen, maar het kan worden vastgesteld en gebruikt voor toepassingen zoals tekstverwerking, het verzenden en ontvangen van e-mail. In veel gevallen echter, vaststelling van de laptop is net zo duur als het kopen van een nieuwe laptop.

Verkoop Parts

De onderdelen van een kapotte laptop kan worden gedemonteerd en op eBay of op een lokale computer winkel verkocht. De harde schijf, central processing unit (CPU) en het geheugen van de carry waarde op de markt, want dat zijn de drie belangrijkste componenten die rijden met een computersysteem. Rare laptop onderdelen kunnen worden verkocht tegen een tarief dat kan leiden tot een goede winst.


Doneren partijen voor een non-profit organisatie

Er zijn non-profit organisaties die stukken gebroken laptops gebruiken om de gerenoveerde systemen. Deze systemen worden gebruikt door non-profit of geschonken aan andere non-profit organisaties die behoefte hebben aan een laptop. Een fiscale afschrijving is beschikbaar voor de hoeveelheid stukken die worden gedoneerd aan een non-profit organisatie.

Gebruik harde schijf als een extern opslagapparaat

Een harde schijf van een gebroken laptop kan worden gebruikt als een apparaat om gegevens op te slaan voor een nieuwe laptop. De harde schijf kan ook worden geconfigureerd als een netwerk-opslagapparaat voor computers op een thuisnetwerk of op kantoor om de data back-up bestand op te slaan. Er zijn gevallen van externe harde schijven, die kunnen worden gekocht voor dit type configuratie.

Rebuild met gereviseerde onderdelen

Er zijn momenten waarop gebroken laptop schermen, toetsenborden onbruikbaar worden als gevolg van intensief gebruik en buitenste behuizing is beschadigd als gevolg van slijtage. Deze onderdelen kunnen worden vastgesteld door kloon computer dealers die gespecialiseerd zijn in gereviseerde onderdelen voor gevallen, schermen en toetsenborden voor laptops. Reman onderdelen kunnen ook worden gekocht voor veel onderdelen te vervangen van een laptop brak.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha