WAT KAMUT En wat zijn de voordelen voor de gezondheid?WAT KAMUT En wat zijn de voordelen voor de gezondheid?

Kamut is eigenlijk een merk met de nerf bekend als Khorasan. Hoe geweldig quinoa, kamut is een oude graan dat werd gegeten als onderdeel van de Iraniërs diëten voor eeuwen. Ook wel bekend als de farao tarwe, omdat het werd ontdekt in oude Egyptische graven, is gezonder dan uw koren elke dag, en heeft zijn weg gevonden naar de VS na een soldaat gestuurd naar zijn vader via luchtpost. Wat een man!

Het is ook erg goed voor u, en heeft 30% eiwit tarwe. Het heeft ook meer vetzuren en kan worden gegeten door mensen die allergisch zijn voor tarwe. Taai en nootachtig, het heeft een rijke smaak die is gemaakt

de

sexiest zomerse salade van maïs dit jaar. Dus als u op zoek bent naar meer informatie over deze schone graan en wat het voor u en uw keuken kan doen leren, nemen we een kijkje bij 10 van de beste voordelen voor de gezondheid.


1. Kamut is rijk aan eiwitten en vezels

Kamut is rijk aan de drie essentiële voedingsstoffen, vezels, koolhydraten en eiwitten. Het eiwit is bijzonder belangrijk voor onze gezondheid, aangezien het helpt om het weefsel zuurstoftransport en de werking van het immuunsysteem te houden sterk.

Vezels, ondertussen, effectief verlaagt cholesterol, bestrijdt diabetes type 2 en gesponnen onderhoudt een gezonde spijsvertering

Slechts een kopje gekookte Kamut bevat tot 10grams eiwit, alsook 7.4grams vezels. Dit is bijna 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen. Huzzah!

2. Kamut is ook rijk aan magnesium en zink

Magnesium en zink mineralen zijn essentieel voor een gezond lichaam. Zonder hen zouden we niet wat we zijn vandaag de dag, en zeker niet in staat zijn genoeg om dit artikel te schrijven om te functioneren!

Een portie van Kamut bevat tot een grote 83 mg magnesium, dat meer dan een kwart van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen, en bijna een kwart van mannen.

Daarnaast één portie bevat ook 29% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zink beide geslachten. I love it!

3. Kamut bevat veel niacine

In het geval u niet wist, niacine is het noodzakelijk om te helpen ons lichaam te produceren van de juiste hoeveelheid endocriene hormonen die de gezondheid van ons zenuwstelsel te promoten. Ook wel aangeduid als vitamine B-3, niacine is een goede voedingsstoffen die het lichaam metaboliseren vetten, eiwitten en koolhydraten helpt.

Kortom, zonder dat we zouden hebben vet gegaan en lijden spijsverteringsproblemen. En dat is niet cool!

Een portie gekookte Kamut bevat nabij 5 mg niacine, die een massieve 34% van de aanbevolen dagelijkse dosis van een vrouw.

4. Kamut gevechten slopende ziekten

Slopende ziekten zijn overal in 2015, en dit is grotendeels neer op onze slechte voedingsgewoonten.

Folk lijden aan hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, cholesterol, diabetes type 2, osteoporose en ga zo maar door.

Kamut kan u helpen bij de strijd tegen deze aandoeningen lastig te maken en te houden op de baai. In een groot deel tot aan het hoge gehalte aan niacine, een dagelijkse inname van kamut voldoende is in grote vorm en actief te houden voor een lange, lange tijd. Get over it.

5. Kamut is goed voor je lever

Bij diëtisten en gezondheidsdeskundigen aan manieren waarop voedsel het lichaam kunnen beschermen te bespreken, wordt de lever zelden genoemd. Meestal iedereen het over de lever wordt overgelaten aan het onderwerp van alcohol en die 15 cocktails je vorig weekend gehad!

Maar kamut is rijk lever-beschermende voordelen. Een dieet dat de resultaten van Kamut minder celschade bevat door een overbelasting van toxines en kunnen de eiwitten in de lever te beschermen. Kamut kan ook meer antioxidante enzymen stimuleren voor het verplaatsen en schudden in de lever, en kan het risico van ontsteking.

6. Kamut is goed als je het prikkelbare darm syndroom

Wanneer u een gevoeligheid voor voedsel, zoals het prikkelbare darm syndroom, kunnen eten iets van een nachtmerrie geworden. Je moet

zeer

selectief over wat je eet, want een verkeerde beweging desastreuze gevolgen kan hebben.

Wist u echter dat kamut kan eigenlijk een geweldige vervanger voor tarwe? Een heleboel mensen die allergisch zijn voor tarwe kunnen kamut binnenkrijgt, wat betekent dat ze nog steeds in staat om hun fix graan te krijgen zonder toe te geven aan pijn en pijn.

7. Kamut kan een energie-boost geven

Want er is een grotere verantwoordelijkheid om geconcentreerd te blijven op het werk, meer en meer van ons zijn op zoek naar manieren om energie te blijven. Velen van ons wenden zich tot energy drinks, terwijl anderen zijn verslaafd aan koffie mokken. Geen van deze oplossingen adequaat of gezond.

Kamut kan de dag te redden. Dankzij de super eiwitgehalte, mineralen en vetzuren, kamut is hoge energie. Dit betekent dat als je regelmatig eet, kun je energiek, gefocust en klaar voor de job te voelen, zonder dat u door die verschrikkelijke symptomen die komen met een kopje koffie crash. Zijn!

8. Kamut is rijk aan onverzadigde vetzuren

Een portie van 100 gram Kamut bevat ongeveer 60% van meervoudig onverzadigde vetzuren en een verdere 20% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. En in tegenstelling tot veel van ongezonde verzadigde vetten, deze zijn eigenlijk goed voor u. Bijvoorbeeld, twee van de beste essentiële vetzuren - omega-3 en omega-6 - zijn meervoudig. En ze zijn absoluut wijdverbreid kamut. We willen!

9. Kamut bevat selenium en mangaan

Selenium en mangaan zijn essentiële mineralen, en kamut allebei in emmer belastingen. Beide mineralen zijn fab antioxidanten, beschermt het lichaam tegen vrije radicalen, genetische mutaties en celschade. Kamut meer je eet, hoe meer kans je hebt om het risico op het ontwikkelen van kanker, hart-en vaatziekten, evenals een aantal huidaandoeningen slechte verminderen.

10. Kamut heeft een laag niveau van oxidatie

Kamut is bekend dat zeer lage niveaus van oxidatie, die in wezen betekent dat in staat behoud van de beste van de voedingswaarde, zelfs nadat deze is gepasseerd door de gebruikelijke slijp- en bewerking zijn. Dus, terwijl andere granen bot deze procedure kamut blijft sterk gaan, zodat behoudt 30% meer eiwit van tarwe.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha