WAT jongens meisjes LET VÓÓR? 10 THINGSWAT jongens meisjes LET VÓÓR? 10 THINGS

We willen niet dat u paranoïde voelen, maar wist u dat kinderen voortdurend bekeek de meisjes en geeft direct feedback op hen? Zijn niet alleen die smerige in regenjassen of vuil, alles wat ze doen; Het is een soort hobby van een jongen! Dus wat ze zoeken wanneer tot scoren op hun eerste indrukken scorecard? Neem een ​​kijkje op deze aanwijzingen over wat de jongens merken eerst over u:

1.

Wat doen jullie eerder opgevallen?

Je ogen

De ogen zijn de ramen van de ziel, zoals ze zeggen. Meestal, als je nieuwe mensen ontmoet je kijkt recht in de ogen. Je ogen kunnen veel over je persoonlijkheid, je humeur en wat je denkt dat de andere persoon te vertellen. Wanneer een man naar je kijkt voor de eerste keer, kijk je recht in de ogen en leest het onderbewuste bericht dat u sturen: het kan een 'liefde op het eerste gezicht' boodschap of 'ik wil niet met je praten' Sign o zijn 'zeggen gewoon vrienden een bericht ... Ja, je ogen spreken.


2. Welke jongens eerst opmerken? Je haar

Je zou kunnen denken dat het eerste wat op de lijst uw figuur zou zijn, maar terwijl de meeste mannen in rode bloed zal een kijkje op uw vorm aan te nemen, is het haar dat eerste spreekt boekdelen. Als u zorg voor je haar, is het waarschijnlijk dat je voor de rest te nemen. Daarnaast onderzoeken en studies blijkt dat de meeste van de jongens de voorkeur aan meisjes met halflang of lang haar, omdat ze vrouwelijk, charmant en aantrekkelijk.

3. Welke jongens eerst opmerken? Uw glimlach

De jongens altijd merken een mooie glimlach. Een meisje die kan lachen is gewoonlijk een type persoon gelukkig, gul, extravert en vriendelijk, een frons is een waarschuwing aan degenen die veel, veel te serieus.

4. Welke jongens eerst opmerken? Je kleren

De kleren die je draagt ​​zegt veel over je persoonlijkheid; zodat het onderwerp van een hele functie zou kunnen zijn! U bent niet de bedoeling om een ​​boek beoordelen door zijn dekking, maar de kleren kunt laten zien of u zeker bent of verlegen, je trots op je uiterlijk of je niet, je bent een beetje 'van een rebel of een conformistisch en zeer, zeer meer ...

5. Wat jongens eerst opmerken? Je vrienden

Beursgenoteerd bedrijf met veel over vertellen. Als uw vrienden zijn onbezonnen en luid, dan is de kans groot dat u ook. Pas op, dit kan ook ter vervanging van uw uiterlijk van de inzet van het oordeel; Het kan gewoon slimme kleding vandaag voor een sollicitatiegesprek, maar meestal kijk je net als je vrienden.

6. Wat jongens eerst opmerken? Uw schoenen

Vergeet nooit de schoenen, het zegt veel over jou. Een smerig, versleten paar sneakers toont een gebrek aan zorg, en een leuk paar nieuwe hoge hakken toont vertrouwen en moed.

7. Wat jongens eerst opmerken? Als het vitrines

Er is een zeer fijne lijn tussen verleidelijk en ongepast. Een hint van splitsing of been is veel aantrekkelijker dan een volle, gezicht, explosie van vlees! Tonen te veel en de man zal zijn, maar hij zal denken 'groot, maar ik zou niet uit te gaan met haar'.

8. Wat jongens eerst opmerken? De wandeling

Ze hebben geen manieren en gedrag op school leren in alle stijlvolle afwerking. Een trust, zal mooie wandeling krijg je opgevallen voor de juiste redenen. Hij loopt als een dame en niet als een man en buigt sommige hoofden.

9. Wat jongens eerst opmerken? Wat je bij je hebt

Het zou een handtas hier te zijn en ja, als je een tas van de grootte van een klein vliegdekschip dat zou kunnen suggereren hoog onderhoud, maar het grootste geschenk van alles is winkelen! Is Walmart of Louis Vuitton? Het is een bibliotheek of een sportwinkel? Het is een winkel voor kinderen? De boodschappentassen kunt het allemaal weggeven.

10. Wat jongens eerst opmerken? Je lichaam

Als de lijst is dit een van de beste is afhankelijk van de man, maar we zijn bang om te zeggen, wat hier is. Helaas, het is waar, mannen kijken naar de borsten en je buit. Wees ervan bewust!

Welke andere dingen uw mening over kerels opgemerkt voordat meisjes? Deel uw ideeën in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
Augustus 6, 2015 | 14:41:10 | later 3 uur

Ja, je hebt gelijk over deze dingen ...

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha