WAT jongens als bij meisjes meer dan goed uitziet? 10 KWALITEITWAT jongens als bij meisjes meer dan goed uitziet? 10 KWALITEIT

Natuurlijk, als een jongen ontmoet een meisje voordat wordt hij aangetrokken door haar fysieke verschijning en zet zijn eerste indruk basis van deze criteria, maar wanneer de communicatie verder gaat, begint de inwendige kwaliteit van het meisje onderzoeken. In dit stadium van de relatie, zijn aantrekkingskracht gaat verder dan de mooie gezicht, lijkt onbewust bepaalde kwaliteiten van innerlijke schoonheid en wordt verliefd op "het hele pakket" smile. Laten we praten over wat jongens als bij meisjes persoonlijker of dat mannen vinden zeer aantrekkelijke kwaliteit bij vrouwen.

1) Het zorgt voor zichzelf.


Zoals ik al zei, is de eerste indruk op basis van uiterlijk, maar betekent niet noodzakelijk dat ze een supermodel. Ze zorgt voor haar make-up, ze ziet er schoon, de nagels zijn perfect, altijd draagt ​​verbazingwekkende geur, zijn schoenen zijn gepolijst, zijn haar altijd kijken zijdezacht en fris. Al deze kleine details zijn slechts details, maar de jongens meestal opmerken hen en vinden het meisje die zorg draagt ​​voor zichzelf - erg interessant.


2) Ze is leuk.


De jongens genieten van het gezelschap van een meisje met wie je een goede lach hebben. Humor is een geweldige manier om uw communicatie gemakkelijker en uw gesprek te maken - fun. Niet alleen jongens als wanneer een meisje is Finny, maar ook vice versa.

3) intelligent.


Jongens waarderen meisjes die een zekere originaliteit in hun gedachten, en met wie kan alleen adviezen lachen en plezier hebben, maar ook praten en te delen. De meisjes die intelligent en kan goede beslissingen te nemen zelf zijn zeer aantrekkelijk.

4) Het is positief, het glimlachen ...


Meisje met een optimistische en positieve kijk op het leven is veel aantrekkelijker dan wat je meestal klaagt en praat over zijn problemen de hele tijd. Een positieve meisje is in staat om zichzelf te houden en dus, om haar man de liefde, ze beschermt haar innerlijk geluk, vreugde en een goed humeur, en deze positieve kwaliteiten geef haar veel energie, dat is zeer interessant. En nog een tip is eenvoudig - glimlach. Als je lacht, de jongen voelt dat je behulpzaam en beleefd bent, en hebben meer kans om te glimlachen.

5) Ze luistert.


Wanneer een meisje heeft een zeldzame gave van een oprechte luisteraar - deze "vaardigheid" is erg populair bij mannen. Ze is attent, in staat om te luisteren en om een ​​adequate feedback te geven ... jongen zullen uitkijken naar de uitgaven meer tijd met dit soort meisje.

6) Ze is vrouwelijk.


Nu, op het moment van de emancipatie van de vrouw, veel vrouwen hebben een veilige en onafhankelijke karaktertrekken meer mannelijke dan mannen. Ze zijn vastbesloten, sterk en verantwoordelijk ... en de meeste mannen kan ze alleen zien als een goede zakelijke partners, en niet als een liefdevolle soulmate voor de creatie van een gezin. Mannen en vrouwen zijn zeer verschillend, fysiek, emotioneel en in veel opzichten - dat is waarom we elkaar aanvullen. Wanneer een meisje gedraagt ​​zich als een jongen, is ze meer kans om te worden behandeld als gewoon een vriend, een vriend en niet een zielsverwant fascinerend.
Vrouwelijkheid kan veel dingen betekenen: de sensualiteit, charme, warmte, elegantie ... met andere woorden - moet je van je innerlijke vrouw. Als een meisje is vrouwelijk en haar houding, gedrag en persoonlijkheid weerspiegelt dit, zal het niet moeilijk zijn om een ​​groot man te trekken. Wanneer een kind voelt uw zorg, liefdevolle en zachte geest, kan hij niet helpen, maar de wens om in de buurt te zijn.

7) Het is een beetje 'mysterieus.


Vooral aan het begin van de relatie van deze kwaliteit kan echt interessant. Een vleugje mysterie betekent dat je niet gooi je kind elk klein detail van je leven nu en niet alle problemen die je nog niet delen. Geef het aan de verbeelding en u zult zich verheugen om meer te leren. Een mysterieuze meisje kijkt interessanter voor de meeste van de jongens, als het iets te begrijpen geeft hen. Maar overmatig geheimhouding is niet wat ik bedoel. Gewoon, beetje bij beetje, maken hem zelf lezen "pagina voor pagina", niet geef hem de volledig leerplan van het "boek" nu.

8) Ze is vriendelijk.


Meestal, als een man op zoek naar een levenspartner, je kijkt naar een aantal belangrijke karaktertrek - vriendelijkheid. Een man wil niet dat zijn vriendin kwaad, grillige of altijd chagrijnig was. In het geval van de lange-termijn relatie, ziet er goed uit en interessant te gaan op de tweede plaats en de jongen wordt verliefd op innerlijke schoonheid, goede kwaliteit en de goedheid van zijn partners.

9) Ze is eerlijk.


Leugen verwerpt mensen, de tijd is een jongen of een meisje. Alleen wanneer uw partner geheel en volledig kan vertrouwen je - je relatie kan solide en sterk zijn. Een leugen kan vele jaren van vertrouwen te vernietigen in een seconde. Het is belangrijk om altijd herinneren.

10) Understanding.


Wanneer een meisje in staat is om haar partner te begrijpen en ze kan zelfs ondersteunen in haar inspanningen of delen van zijn hobby's of zijn liefde voor voetbal, zal ze zeker bijzonder om zijn hart.

Dus, wat jongens als bij meisjes? Nou, het is belangrijk om in gedachten te houden, dat alle kinderen verschillende smaken en om de ultieme recept voor succes met het andere geslacht te vinden zou compleet utopie zijn. Dit is de reden waarom, zoals in veel andere dingen die je nodig hebt om je intuïtie te luisteren en gebruik maken van hun ervaring.

Perfectie is grenzeloos, dat is de reden waarom er is altijd ruimte voor verbetering. We eindigen met een citaat: "We komen om de liefde niet door het vinden van een perfecte persoon, maar door te leren om een ​​onvolmaakte persoon perfect te zien."

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  3   1
April 14, 2015 | 03:29:05 | later 5 uur

Ik spreek eerlijk met de jongens op de intieme dingen, maar over het algemeen leuk vinden als ze willen hun liefdes, hun intenties of iemand, dus ik vind het vooral handig om iets met mij te delen. Dit leest, ik voelde me de meeste van hen uiteindelijk op een goede n echte vrienden, kan te wijten zijn aan mijn kleine gestalte. Wat als ik wil trekken? Ik heb alle andere kwaliteiten hierboven vermeld! Dank u.

  4   1
April 14, 2015 | 11:24:33 | later 13 uur

Ik lees door vele fantastische activa hier. Absoluut kosten bookmarking over terugkeer. Mijn partner en ik geniet van hoe veel moeite om te zetten echt de verscheidenheid van grote website inzichtelijke.

  0   0
April 14, 2015 | 13:10:17 | later 14 uur

Ik wil alleen maar zeggen dat ik ben nieuw op blogs en zeker genoten zes blog. De meeste kans dat ze waarschijnlijk bookmark uw blog post. Het is zeker verbazingwekkende verhalen. God zegene u voor het delen met ons uw webpagina.

  1   2
April 14, 2015 | 14:01:39 | later 15 uur

Blessfull Im te delen met je webside

  0   2
April 14, 2015 | 15:57:27 | later 17 uur

Grote post, maar ik vroeg me af als je een beetje meer over dit onderwerp zou kunnen schrijven? Ik zou zeer dankbaar zijn als je een beetje 'extra kon uitwerken. Apprezzalo!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha