Wat is uw kleur lippenstift u?Lippenstift kleuren vaak gepaard met de kleur van de kleding. Maar af laat, onderzoek heeft uitgewezen dat een willekeurige keuze van lippenstift schaduw spreekt boekdelen over uw persoonlijkheid! Het is heel duidelijk, dat een mauve tinten zal nemen, als je een jurk die gelijkaardige tinten heeft te dragen. Maar als u kiest voor een naakt kleur of natuurlijke, dat brengt je persoonlijkheid aan de oppervlakte als elke keuze van je leven draagt ​​een handtekening van u.

Kleur en persoonlijkheid

Elke kleur staat voor een aantal kwaliteit, dat we allemaal goed op de hoogte. Uw favoriete kleur zegt veel over je persoonlijkheid. Ook als je niet van een sterke kleur, onthult ook een aspect van je geest.


  • Er wordt gezegd dat rode wijnliefhebbers zijn krachtig, levendig en diep in hun hart; is er een sterke behoefte aan fysieke realisatie.
  • Terwijl blauw en wit staan ​​voor vrede
  • Groen voor afgunst en kleur psychologie zal u vertellen veel over dit.

Lippenstift en persoonlijkheid

Met behulp van lippenstift te gebruiken, valt de lippen. Het is het eerste ding dat de aandacht van de toeschouwers trekt. Daarom is een meisje kiest haar lipsticks zeer zorgvuldig en met haar keuze, naar voren zijn persoonlijkheidskenmerken.

Rood:

Als je houdt van het dragen van de kleuren van rode lippenstift, het bewijst dat je geen remming aan de lippen te markeren. Ben je zeker genoeg om de aandacht van de kijkers te trekken voor uw paar rode lippen. Ben jij gepassioneerd, sensueel, krachtig en vol energie. Rode tinten brengen ook de energie van je.

Rosa Dolce:

Roze tinten zijn zeer gemeenschappelijk onder de lipsticks en er is waarschijnlijk geen enkele vrouw in de wereld die niet beschikt over een roze tint in haar collectie. Deze schaduw is heel lief en girlie. Het is bedoeld om verliefd te worden op deze kleur als je jong bent, omdat je vol liefde en leven zijn, dan. Roze is altijd geassocieerd met schattigheid. En 'goed begrepen dat het ook een kleur van vrouwen zacht goedaardig.

Dappere Brown en eigenaardige pruim:

Deze kleuren zijn niet meer zeldzaam. Veel vrouwen zouden minachten net rode tinten van bruin of donkerder paars of pruim vallen. Dit roept een avontuurlijke persoonlijkheid die opvalt tussen de partij. Deze vrouwen zijn buiten de gebaande paden. Zij zouden graag wandelen door een onbekend gebied, in plaats van te volgen voor de hand liggende. Ze houden van uitdagingen en hebben een aura van mysterie om hen heen.

Black Gothic:

Recent is deze schaduw de wereld van zowel nagel-verf en lippenstift binnengevallen als onderscheiden van de menigte. Vrouwen met soortgelijke persoonlijkheden graag zwarte schaduwen op de lippen te dragen. Degenen die lipsticks zwarten vallen zeer moeilijk, zo niet bang. Een paar zwarte lippen legt ontoegankelijkheid op looks. Zelfs als de persoon niet verschijnt ongenaakbaar te zijn, niet willen mengen met mensen.

Nature naakt:

Degenen die graag een naakt kijkje te dragen is niet waarschijnlijk dat vorderingen hebben. Ze zijn eenvoudig en down to earth. Op hetzelfde moment, ik ben er ook van overtuigd om hun natuurlijke uitstraling. Ik ben makkelijk in de omgang, koel en kalm.

Terwijl de matte tinten weerspiegelen de kracht van je persoonlijkheid, tinten en sparkling ontgraven van de pracht en strekken zich uit van hun karakter.

Nu, opent de doos van cosmetica en tel de kleuren hebben meestal. Er zijn veel online persoonlijkheidstest gebaseerd op de kleuren van de lippenstift. Wees spontaan ze te beantwoorden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha