Wat is uw fitness doel?CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Jackie Bese

Elke avond duizenden slaap aan het vallen dromen van Kareena maat 0 figuur, mager afgezwakt benen van Deepika of Salmans six pack, alleen om wakker te worden van de harde realiteit van hardnekkige love handles, kuiltjes in de verkeerde plaatsen en liefde voor het dessert zichtbaar op de buik.

Elke dag worden duizenden vastbesloten om vandaag de eerste dag van hun fitness reis en elke nacht ze besluiten om morgen te doen die dag te maken.


We willen allemaal stiekem te kijken als de Griekse goden en godinnen, we willen allemaal naar het centrum van de belangstelling te staan, we willen allemaal het gevoel fit, gezond en leef elke seconde van de dag. Wat wil je stoppen? Ik kijk rond, net als ik besluit te gaan op een gezonde voeding, zie ik een rood en geel knipperen lokken me wat frietjes en cheeseburgers, en weersta ik deze plaats kinderen en volwassenen met verwennerij deed zijn mond open om voorzichtig plaats een druipende golgappa daar, genoeg om me kwijlen en ik stop voor een hapje. Een reis naar de plaatselijke supermarkt met al zijn bewerkte voedingsmiddelen op de juiste wijze verpakt is genoeg om iedereen uit de bandwagon van gezondheidszorg vallen.

Dus wat is de sleutel om fit te blijven en super super heet in deze tijd van fast food en snelle leven?

Stel uw fitness doel:

Vóór de ondertekening van een cheque voor het lidmaatschap van de sportschool zware coolste stad en voordat swipe de kaart om de meest technologisch geavanceerde fitnessruimte versnelling te krijgen, stoppen en na te denken over uw fitness doelen. E 'om gewicht te verliezen, om spiermassa te vergroten, uithoudingsvermogen op te bouwen, krijg je een sixpack, eindigen een marathon of gewoon om te passen in de magerste jeans. Wat uw doelen, schrijven, snijd de foto's en zet ze overal, op de koelkast, op de werkbank, zelfs in de auto. Wanneer heb je het doel voor u altijd, heb je meer kans op koers te blijven en gemotiveerd te blijven. Wanneer je het gevoel dat Veering off track fitness, na te denken over uw doelen en redenen om te starten.

Gelooft u dat u kunt bereiken:

Het leven gaat op zo'n jetset adrenaline die we allemaal uitkijken naar de resultaten die te versnellen. Wanneer dit niet gebeurt, voel ik me vaak laag en neerslachtig. E 'in dagen als deze, dat vind ik troost in het kijken naar shows zoals The Biggest Loser en het lezen van verhalen van dramatische gewichtsverlies. Deze zijn altijd mijn favoriete onderdeel van een fitness tijdschrift geweest. Motiveert me en maak me geloven dat als je kunt honderden kilo's te verliezen; deze laatste 4 £ niet zo moeilijk voor ieder van ons zijn.

Motivatie nodig?

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Jackie Bese

De kracht van het nu:

Ongeacht of u een gezond of toegeeflijk dag, week of jaar hebben gehad, het maakt niet uit. Wat is er gedaan is gedaan, nu is het tijd om te beginnen en in vorm te krijgen voor de rest van je leven. Ik heb dit citaat vastgemaakt aan mijn bureau

Ik heb alleen maar naar te kijken en ik ben klaar om mijn sneakers te nemen.

Dus laten we beginnen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha