Wat is Trui workout en wat zijn de voordelen?Hoe vaak heb je doorgebracht in de sportschool proberen om je borst toon? En als er een training die kan helpen de toon van de borst op een eenvoudige en effectieve manier? We hebben het over de training trui, dat is een van de meest populaire van vandaag!

Wilt u weten hoe deze training nuttig voor u kan zijn en hoe je het kan draaien? Dan moet u dit bericht te controleren!


Voordelen Pullover:

Jerseys richt het algemeen naar de borst en schouderspieren. De spier kop die wordt uitgeoefend is de pectoralis major, die anders bekend is als de pectoralis major. De truien helpt ook werken de deltoids, de pectoralis minor, de triceps en laterale spieren van de romp of de latissimus dorsi. Het is een goede oefening van het lichaam en het bovenlichaam en is erg handig als je probeert om de schouders en borst te versterken. Indien het wordt gedaan met een barbell, dezelfde routine helpt de toon van de latissimus dorsi hierboven.

De Pre-Oefening Flexibiliteit Test:

Voordat u begint met trainen, moet u controleren of u in staat om deze oefening uit te voeren zonder schade aan je lichaam zal zijn. De beste manier om de flexibiliteit te testen is met de uitoefening sans probeer het gewicht.

Om de test uit te voeren:

  1. Ga op je rug.
  2. Hef je armen boven je hoofd en houd ze centimeter uit elkaar.
  3. Als u niet in staat zijn om zijn armen boven zijn hoofd op te tillen en ging op de grond, kunt u gemakkelijk truien te maken.
  4. Als de pijn of armen niet in staat zijn om de vloer te raken, moet u zich onthouden van het doen van deze oefening.

De Routine:

Training Trui is ontworpen om te helpen toon je borst en het versterken van de schouderspieren. Truien Voer de volgende stappen:

  1. Op een vlakke bank rust het stuur opzij zodat deze staat.
  2. Houd de halter bankdrukken, liggen aan de overkant van de bank, de vorming van een plusteken met de bank. Houd je schouders op de bank, met je knieën gebogen, zodat je heupen zijn onder het oppervlak van de bank. Het hoofd moet het oppervlak zijn ook.
  3. Houd de halter met beide handen. Hef je armen over je borst. Zorg ervoor dat je handpalmen gedrukt tegen de binnenkant van het stuur. Dit is de uitgangspositie.
  4. Nu, terwijl je je ellebogen recht, lager het gewicht achter je hoofd in een boog. Ga door totdat je rek voelt.
  5. Als je je voelt de rek, beginnen met het verhogen van de halter terug naar de startpositie, het opsporen van de zelfde weg van de boog. Vergeet niet om in te ademen wanneer u het verlagen van de halter en adem uit terwijl je het verhogen van het stuur positie.
  6. Staan voor een paar seconden. Herhalen.

Sets en herhalingen:

U kunt beginnen met een reeks van 5-7 reps voordat hij naar 8-12 herhalingen binnen een maand. Zorg ervoor dat u deze oefening uit te voeren ten minste twee of drie keer per week. Overdrijf het niet, als je spieren de tijd om te rusten nodig. Geef ze rond 24-48 uur rust voordat u de oefening opnieuw uit te voeren. Als je meer comfortabel met uw training, kunt u overschakelen naar het gebruik van zwaardere gewichten.

Variaties:

Hoewel de duwbeugel het primaire apparaat dat wordt gebruikt in opleiding, zijn er een aantal andere variaties die in aanmerking worden genomen:

Met behulp van een barbell of een bar Ez is een optie die je kunt overwegen. Hoewel de routine met de halter zich meer op de zijkanten van de romp dat de belangrijkste spier borst.

Als u PowerBlocks gebruiken, kunt u overwegen met een halter in elke hand met je handpalmen naar elkaar toe (1).

Waarschuwingen:

Vergeet niet om het stuur te controleren en te scherpen. Stuur lenzen kunnen zeer gevaarlijk zijn als de plaat los kunnen komen en vallen op je gezicht. Er waren meer dan genoeg voorbeelden van gerechten die naar buiten komen, en dan dient u controleren hoe veilig de platen.

Als je een beginner bent, een spotter bij de hand gewicht. Als je meestal oefenen alleen of weet iemand om je te helpen niet, heel voorzichtig, en zorg ervoor dat het stuur niet vallen op u, terwijl u het uitvoeren van de oefening.

Deel uw ervaringen met de opleiding trui. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha