Wat is Stamcel haaruitval En hoe?Er is geen ontkenning van het feit dat het verlies van haar of beschadigd haar is een enorme depressie voor velen. Geen twijfel, dit houdt rondspoken elke dag. Elke oplossing, kunt u vragen? Nou, met de komst van nieuwe technologieën, het is nu gezegend met een aantal remedies voor de behandeling van haaruitval. Haartransplantatie is een van hen.

Als het gaat om de behandeling van haartransplantatie, stamceltherapie is een proces dat het verlies van haar hield rekening. Deze behandeling is zeer effectief. Het is een niet-chirurgische therapie te stimuleren en opnieuw groeien haarfollikels. Stamcellen die in het midden van de follikel zijn waarborgen de continue aanvoer van cellen. Zo, het helpt om haarcellen vermenigvuldigen op een snel tempo aan haarverlies of kaalheid te behandelen.


In deze post gaan we samen met u de volledige procedure van stamceltherapie voor haaruitval. We bieden ook informatie over de beste klinieken van deze therapie in India.

Maar voordat we ingaan op de details van het, moet je eerst weten het kort de stamceltherapie.

Stamceltherapie voor haaruitval: The Treatment

Het is een gemeenschappelijk feit dat haarzakjes bevatten stamcellen die kunnen helpen de haargroei. Deze cellen helpen nieuwe haarfollikels groeien, opnieuw, wanneer getransplanteerd op de hoofdhuid.

Scaffolds die zijn verrijkt met stamcellen ook een groeifactor vereist. Geïnjecteerd op de hoofdhuid. Dit helpt om de haarzakjes oriënteren te maken en te ontwikkelen in de goede richting. Het helpt om de haargroei en de bestrijding van kaalheid te bevorderen.

Terwijl veroudering, de follikels hebben de neiging om te krimpen en niet meer reageert op chemische signalen worden gegeven. Dit belemmert het proces van haargroei. De follikel stamcellen stuurt chemische signalen naar de follikels gekrompen. Dit op zijn beurt helpt om zich te vernieuwen en te groeien gezond haar.

Deze therapie helpt niet alleen tegen haaruitval, maar verbetert ook de kwaliteit en de textuur van het haar.

Na het ondergaan van deze behandeling, moet je nooit het probleem van haaruitval ooit in het leven tegenkomen.

Deze behandeling heeft geen bijwerkingen en is absoluut veilig. Van 2-6 sessies voor nodig therapie afhankelijk van het stadium en de hoeveelheid haaruitval. Je zou een speldenprik milde tijdens de injectie procedure van de therapie te voelen.

Nu, moet je je afvragen over het proces van stamcelbehandeling voor haaruitval. Nou, lees dan verder om zo heel eenvoudig te leren kennen.

Lees: Haartransplantatie]

Stem Cell Therapy: Het Proces

De werkwijze kan worden opgevat op een zeer eenvoudige manier. Als u een matige haaruitval, dan kan het worden gedaan in twee sessies. In de eerste fase van de artsen zal wegnemen enkele van de haarzakjes, zeggen rond 500. Dus, zullen deze follikels worden verwerkt en gekweekt in het laboratorium om meer stamcellen te produceren. Bijvoorbeeld, als je nam 500 van de haarzakjes, die zouden kunnen vermenigvuldigen met 1 lakh haar. Na enkele dagen (kan worden 15 of 20 dagen) de tweede fase van de therapie uitgevoerd. Hier, u allen behandeld haar werking op je hoofdhuid. Dit is de eenvoudigste verklaring voor het proces van stamceltherapie.

Er is een andere procedure voor deze therapie ook. Het aan het proces van haartransplantatie. Hierbij wordt bloed van de patiënt geëxtraheerd, geconcentreerd en afgescheiden door een proces genaamd centrifugeren. Na dit proces wordt opnieuw geïnjecteerd in het gewenste gebied. Deze therapie is ook bekend als PRP of bloedplaatjes rijk plasma. Het is ook een non-chirurgische behandeling van natuurlijke haargroei en stimulatie.

beste klinieken van stamceltherapie voor haarverlies in India

Deze behandeling is gevoelig en duur. Daarom is het belangrijk om de beste klinieken kiezen om deze behandeling te ondergaan. De lijst van de beste klinieken voor stamceltherapie in India voor haaruitval is als volgt:

Dr. Nigam Clinic, Mumbai

Services International stamcellen, Bangalore

Neurogen Hersenen en Spine Institute, Mumbai

ReeLabs, Mumbai

Kosmedix Spa, Bangalore

StemRx Bioscience Solutions, Navi Mumbai

Hoop, heeft dit artikel nuttig geweest. Met al deze informatie, moet je hebt een duidelijk idee van stamceltherapie voor haaruitval. Vergeet niet om uw ervaring over hoe dit artikel u heeft geholpen bij de behandeling van haaruitval te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha