Wat is Osho Meditatie en hoe het te oefenen?Heeft u lage voelen, zelfs na het geven van uw best om de verwachtingen van thuis te ontmoeten en te werken? Denkt u dat uw emoties zijn op de back-brander als het leiden van een mechanische levensduur? Sluwe berekeningen regeren ons leven, en er is geen ruimte voor allianties onvoorwaardelijk.

We kunnen allemaal toxiciteit wieg van de hedendaagse maatschappij, maar we moeten niet vergeten dat we ook een deel van het? En er is een unieke methode om los te breken van de ketenen van de plicht en uiting geven aan onze emoties onderdrukt? Nou, we hebben het over Osho Meditatie! Wilt u meer weten? Ga je gang met het lezen!


Een korte intro over Osho:

Geboren 11 december 1931 in Madhya Pradesh, Chandra Mohan Jain, was een motivator Indiase publiek spreker, en een mystieke goeroe. In 1960 werd het populair als Acharya Rajneesh, een spirituele leraar. Het was pas in 1989 dat hij kreeg de bijnaam van Osho door zijn volgelingen. Hij werd beroemd met dezelfde wereldtitel. Hij verliet zijn hemelse thuis 19 januari 1990 op de leeftijd van 58 jaar.

Dynamische persoonlijkheid en het pad te breken in zijn benadering, Osho zag de redundantie van alle traditionele vormen van spiritualiteit. Hij wist dat de wereld scenario vandaag opgeroepen voor een nieuwe set regels om verlichting en innerlijke vrede te bereiken. Vanwege zijn futuristische visie, is populair onder de moderne generatie en West. Steekt veel tijd en moeite in de zoektocht van de menselijke geest, lichaam, hart en ziel, is naar voren meer dan 100 verschillende meditatietechnieken zetten. Zijn aanpak actieve meditatie, geniet een grote populariteit over de hele wereld op de hoogte.

Wat is meditatie?

Meditatie is de manier om jezelf te leren kennen binnen en van buiten en onthullen je ware potentieel verborgen. Dus, kun je spreken van een wetenschap van zelfrealisatie of bewustzijn. Heeft geen kaste, staat, nationaliteit of religieuze beperkingen en die bereid is om zijn ware zelf te voldoen, kan het te oefenen. Help je beseffen dat de kracht in je is, en er is niemand om te bevatten of te machtigen uw acties.

Meditatie helpt om de toestand van je geest te controleren. Verhoging van het niveau van bewustzijn, waarin je meer levend, intelligent, gratis en gevoelig maakt. In deze drukke wereld, meditatie geeft ons de tijd om onze gevoelens, gedachten en emoties te analyseren en te overstijgen in een staat van geluk en extase.

Waarom je meditatie actief moet de praktijk?

De moderne generatie heeft zijn eigen unieke manier van leven, die bijna geen gelijkenis met de oude tijden brengt. Dus traditionele methoden van spiritualiteit moeten plaats maken voor een moderne aanpak die het huidige scenario combineert. De kunstmatige wereld is nu in vergelijking met wat het was eeuwen geleden. In eerste mensen maakten beslissingen vanuit hun hart, maar nu is er een wijziging in de zeggenschap. Je hersenen bepaalt en domineert uw activiteiten elke dag van je leven. Er is geen ruimte voor het hart in deze race voor de survival of the fittest. Daarom is de focus van actieve meditatie is om het middelpunt met de invloed van de chaos te verlagen. Onze geest is niet zo bedreven in het managen van een chaotische situatie omdat het een systematische procedure.

Tegenwoordig is het hart uitgegroeid tot een slaaf van je geest en heeft geen rol te spelen in het reguleren van uw dagelijkse handelingen. Je geest onderdrukt de wensen vanuit het hart en u de genoegens van het leven te ontzeggen. Actieve meditatie herstelt dit plezier het maken van uw hart vrij, openstellen en het verhuren van uw fantasie de vrije loop en wild. Het staat u toe om alle dingen te doen vanuit je hart en ervaar de wereld om je eerlijk. Hiermee kun je je emoties vrij te uiten en stelt u in staat om zich te ontdoen van een mechanische levensduur krijgen. Als je niet chaos te introduceren in het systeem, zult u niet in staat zijn om make-up je geest. Het zal gebruik maken van alle systematische aanpak voor zijn prestaties, dat wil zeggen, om zijn doel van het bevorderen van kennis te bereiken. Het zal u een marionet in de handen van je hersenen.

Dus, kan men gemakkelijk begrijpen dat de primaire functie van actieve meditatie is om een ​​moderne aanpak op te nemen en breng je bewustzijn naar de wortel. De twee meest bekende meditatietechnieken zijn actieve Osho Dynamische Meditatie en Kundalini Meditatie.

Hoe te Osho Dynamische Meditatie lopen?

Osho Dynamische Meditatie duurt vijf belangrijke fasen en duurt een uur. Je moet je ogen gesloten voor de duur, en kan alleen of in groepen worden beoefend. Zoals de naam al doet vermoeden, is zeer dynamisch van aard, waardoor het snel, snel, intens en zelfs geïmproviseerde in delen.

Stap 1: Deze fase duurt 10 minuten en alleen om ademhalingsoefeningen. Je moet diep adem, intense in een model niet-ritmische nemen een situatie creëren van chaos in het lichaam door de neus. Het volledige concentratie moet worden uitademen en inademen dit zal automatisch gebeuren met de samentrekking van het middenrif. U moet ervoor zorgen dat elke ademhaling gaat diep in de longen, en de intensiteit blijft toenemen totdat je het gevoel alsof je ademhaling. Laat bewegingen van het lichaam niet te beperken en ervoor te zorgen dat er geen energie verloren gaat op elk moment.

Stap 2: weer een fase van 10 minuten die u nodig heeft om los te laten van zich helemaal in een staat van waanzin bewust. Hiervoor moet je doen wat je hart je ingeeft. Kunnen onder meer activiteiten zoals acteren, zingen, dansen, springen, schreeuwen, rennen, rollen, lachen, schudden, stoten, trappen, en zelfs schreeuwen. Je moet niet proberen om enige emotie te beheersen en te ventileren zonder remmingen.

Stap 3: een fase van 10 minuten van zware training. Je nodig hebt om je hand op te steken in de lucht en spring zo hoog als je kunt krijgen van de grond met een diepe dreun en een luid gebrul van 'Hoo'. Zorg ervoor dat u het geluid helemaal wijzen in uw systeem en de band zelf uit voordat u naar de volgende stap.

Stap 4: Het podium is een schril contrast met de vorige fasen. Voor een duur van 15 minuten, dit stadium moet u de laatste positie volledig te stoppen zonder zelfs weeën en gewoon ervaren de wereld om je heen en voel je innerlijke zelf.

Stap 5: Muziek begeleidt de laatste fase, waarin je moet dansen gedurende 15 minuten volledig zich te uiten en zich te vieren.

Hoe te Osho Kundalini Meditatie lopen?

Osho Kundalini Meditatie is een andere vorm van actieve meditatie en een perfecte zus van de dynamische aanpak hierboven. De beste tijd van de dag om deze meditatie te voeren is laat in de middag of in de schemering. Het is een perfecte manier om te ontspannen na een lange dag en het gaat schudden, dansen, en een staat van rust. Het heeft vier fasen aan.

Stap 1: De fase duurt 15 minuten en in die je moet laten gaan van je lichaam stijf. Start schudden chaotisch en voel de stroom van energie uit de bodem naar de top van je lichaam. Schudden zo hard als je kunt, in elke richting je wilt, op welke manier je graag het gevoel alsof je de perfecte belichaming van de chaos zelf. Open je ogen kunnen sluiten of, afhankelijk van uw wens.

Stap 2: Dansen is de belangrijkste component van deze fase, die duurt 15 minuten. Behoefte om wild te dansen, vrije het verlaten van het lichaam en zijn bewegingen geen enkele wijze beperkt. Het is niet nodig om een ​​dans uit te voeren routine systematische, maar doen wat tot u komt spontaan, het afstoten van alle remmingen. Zelfs voor deze fase kun je je ogen open houden of te sluiten als u wilt.

Stap 3: De fase duurt voor een duur van 15 minuten, waarin je nodig hebt om volledig te houden van beide ogen gesloten. Je kunt zitten of staan ​​als je wilt en voel je innerlijke zelf en de wereld om je heen. U kunt in stilte getuige uw transformatie.

Stap 4: Deze fase omvat de volledige overdracht van de energie die wordt opgewekt in het onderlichaam aan de bovenloop. Om deze reden, moet je nog steeds liggen gedurende 15 minuten aan je ogen dicht en genieten in elk moment van uw energie.

Om de betekenis van meditatie te begrijpen, het doel van Osho Meditatie en deze procedure uit te voeren, het is een eenvoudige oplossing om al uw pijn en ongemak ontgrendeld en opende een pad naar pure gelukzaligheid te bereiken.

Dus, waarom wachten? Ga je gang en neem de eerste stap om in vrede met jezelf vandaag. Het zal u helpen om in harmonie met je emoties en geniet van de kleine geneugten die het leven biedt.

Laat ons weten hoe meditatie helpt om stress te bestrijden.

Als u de praktijk of Osho Dynamische Meditatie Osho Kundalini Meditatie, deel uw ervaringen met ons. Ook laat het ons weten als u een alternatieve techniek van meditatie te beoefenen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha