Wat is Katoen Voile?Katoen voile (uitgesproken als "folie") is een veelzijdige stof voor zowel kleding en meubels. En 'licht, pure en gordijnen in delicate plooien.

Historie

Katoen is een van de oudste vezels in de wereld, volgens de Amerikaanse katoen producenten en importeurs, die dateren van meer dan 5000 jaar in India. Voile, dat is Frans voor "sluier", was oorspronkelijk een favoriete stof voor sluiers, meldt de website van Silk Road.

Soorten

Cotton voile is een van de verschillende soorten katoen. Het is een van de lichtere, in tegenstelling tot denim, één van de zware katoen weeft.


Functie

Voile wordt nu gebruikt voor dergelijke kleding zoals blouses, baby kleding, lingerie en zomerjurkjes, of om het volume toe te voegen aan een rok of jurk. Het is ook een populaire keuze voor gordijnen en draperieën, meldt de website van de katoenindustrie.

Kenmerken

Voile heeft een glad oppervlak dat lijkt op gaas goed. Het is gemakkelijk om te naaien en te verven in felle kleuren, zegt Silk Road. In tegenstelling tot de tule, voile is niet stijf of ruw tegen de huid.

Overwegingen

Artikelen in katoen voile kunnen worden op de zachte cyclus en opgehangen of plat te drogen gewassen in de wasmachine, volgens de website NY Fashion Center.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha