Wat is Jelqing oefening?Heb je gehoord van jelqing? Wilt u uw spieren voor een aantal harde en snelle actie te ontwikkelen 'daar', maar wil chirurgie, pillen of lotions te voorkomen? Als u niet in staat en nieuwsgierig zijn, lezen van dit bericht kan een geweldig idee.

Jelqing is een seculiere oefening om je zelfvertrouwen en viriliteit, natuurlijk te verhogen! Wilt u meer weten over de techniek weten? Lees verder!


Wat is de Jelqing oefening?

Jelq Het woord betekent "melken". Als je zag het melken van een koe u weten hoe u een jelq oefenen. Je moet gewoon beginnen in de buurt van de testikels (ballen) en masseer zachtjes aan het uiteinde. De simpele beweging "type milking- 'werk wonderen voor u!

Volgens het volksgeloof, kunnen mannen 2 centimeter toe te voegen aan hun penis lengte en verhoging van de omtrek van de penis met de oefening jelqing. De jelq lijkt op masturbatie en werkt door het verhogen van de bloedstroom naar de penis. Voorstanders beweren dat de jelq zichtbare resultaten binnen een maand van de praktijk kan laten zien.

De Jelq in de geschiedenis:

Penisvergroting is een vaste plant obsessie voor mannen eeuwenlang als het mannelijk orgaan is een symbool van hun mannelijkheid en kracht. Het verslag van de geschiedenis blijkt dat ook mannen hebben geprobeerd om de grootte van de penis door opknoping gewichten van het uiteinde van de penis en handmatig strekken de as. Gevaarlijk en nutteloos? Misschien.

  • In de Arabische tijdperk, zouden de vaders jongens in de handeling van jelqing beginnen. Een goedaardige praktijk, blijkbaar.
  • Met het verstrijken van de tijd, alle soorten penisvergroting zijn synoniem met jelqing.
  • Sinds 1970 hebben Amerikaanse mannen beoefend jelqing om te vergroten hun organen.

De Nitty Gritty Of The Jelq:

Jelqs zijn van verschillende types. U moet presteren de jelq natte terwijl de penis nat is. Er is ook de droge jelq, en je moet it- oefenen ja je leest het goed - wanneer de penis droog is.

De Wet Jelq:

Te beste tijd om deze oefening uit te voeren is na het verwarmen van de penis door het nemen van een warme douche of het op een warme doek op te warmen voor actie. Het idee is om de bloedstroom te verhogen tot de weefsels van het orgaan.

Hier zijn eenvoudige stappen om u te helpen een verbazingwekkende toename in grootte organen te ervaren:

Smering:

Het is belangrijk om verwondingen aan de boom te voorkomen. U kunt vaseline, babyolie of glijmiddel penis algemeen verkrijgbaar te gebruiken.

Niveau van de erectie:

Het is belangrijk dat de penis is niet volledig rechtop tijdens het uitvoeren van de jelq. Of zal het gevoelig voor letsel. Je nodig hebt om een ​​erectie bij 50- 70% te brengen alleen door masturberen. Op dit niveau erectie, is het gemakkelijk om het bloed door de penis weefsels en spieren.

De OK-Grip:

Gebruik je grote duim en wijsvinger een OK-teken vormen.

Massage:

Ga je gang en masseer uw lichaam zachtjes. Pak nu de penis met de OK grip aan de basis, zo dicht mogelijk bij het schaambeen. Het idee is om het bloed van de boom knijpen. Als u pijn of ongemak, draai de greep. Ga omhoog naar de punt van het lid, terwijl een lichte druk. Het idee is om het bloed de put duwen. Zorg ervoor dat de druk die je geen pijn doet. Stoppen vóór het bereiken van de eikel of het hoofd.

Herhaal:

Eenmaal voltooid een jelq, neem je andere hand en herhaal het proces. U kunt ook gebruik maken van beide handen. Wij raden u aan te beginnen met 200 hits en REV tot 500 schoten.

Een woord van waarschuwing:

Houd je semi-stijve penis altijd tijdens een jelq. Als tijdens het uitvoeren van de jelq krijg je een volledige erectie, raden wij u aan te stoppen en af ​​te koelen, totdat het orgel is in een stadium halfopgaand.

Frequentie Jelqing:

Niet overdrijven de jelq als dit uw kans op letsel zal toenemen. Het adagium 'meer is beter' werkt niet met jelqing. U wilt slechts een keer per dag, vijf dagen per week jelq. En ik herinner me dat het volkomen veilig is als je langs lopen met een goede warming-up en cooling-down van de praktijk.

De Jelq Dry :

U moet de Jelq draaien zonder smering. Kan benadrukken de penis, omdat je niet een glijmiddel te gebruiken om het proces soepel te maken. De jelq lijkt natte jelq drogen, maar met slechts één hand voor. U moet het proces herhalen totdat u de kop van de penis te bereiken. Hierna moet de spieren van de bekkenbodem samentrekken en neemt hand terug naar de basis van de penis terwijl de spiercontractie. Het is raadzaam om klein te beginnen met 200 slagen en bouwen tot ongeveer 500 shots.

Uitgerekt Jelq:

Het vereist enige coördinatie. Terwijl de ene hand houdt de penis bij de basis, in plaats daarvan volgt vlak achter, licht stretching, volgens de handleiding penisvergroting. U moet de bus los wanneer de hand het uiteinde van de penis bereikt en begint bij de basis. Begin met 200 opnames en bouw als hiervoor.

Hoe werkt Jelqing?

Volgens deskundigen van penis jelqing helpt verhogen penis lengte en omtrek. Ze zeggen dat oefening krachten het bloed door de penis, waarbij 50% van de gladde spier bestaat. Het gebruik van geweld tijdens het uitvoeren van deze oefening creëert micro-tranen in de gladde spieren van de penis, het vergroten van de lengte en omtrek.

Het is een strategie van schade usingcontrolled aan de gladde spieren te reconstrueren. Deze goeroes beweren ook dat het mogelijk is om het sponsachtige weefsel manipuleren om meer bloed tijdens een bouw bezit.

Bijwerkingen:

  1. Overdrijven zal pijn veroorzaken.
  2. Roodheid en rosacea zijn ook vaak voor. Wij stellen voor dat als u een van deze bijwerkingen ervaart, je stoppen en te rusten.
  3. Andere veel voorkomende problemen zijn blaren, wrijving en huidirritatie. Probeer het gebruik van meer smering. En als het probleem zich blijft voordoen, te stoppen.
  4. Jelqing kan overmatige blauwe plekken of kneuzingen veroorzaken vanwege de breuk van de haarvaten. Ontspannen de 'socket OK', en je moet wel goed. Anders moet je stoppen en niet te genezen.

Het is echt goed?

Het slechte nieuws is dat de medische gemeenschap is sceptisch over de voordelen van jelqing. Ze zeggen dat er geen wetenschappelijke gegevens die aantonen dat verhoogt de penis lengte en omtrek. Wat erger is, urologen zeggen, dat jelqing onherstelbare schade kan veroorzaken en leiden tot erectieproblemen, gevoelloosheid, littekens, blauwe plekken en zwellingen. Jelqing met een volledig rechtop penis kan leiden tot veneuze lekkage, waardoor een vorm van impotentie wanneer de penis stijf wordt, maar niet stellen.

Sommige urologen zeggen dat jelqing een geringe toename van de penis grootte (ongeveer 2 cm) kan veroorzaken. Deze kleine verandering lijkt niet de moeite waard de potentiële schade en de dreiging van impotentie. Dus als je gaat jelq, doe dat dan met uiterste voorzichtigheid.

Als u vond dit artikel informatief, laat dan een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha