Wat is het verschil tussen huidtypes van verschillende leeftijdsgroepen?Makkelijk is het woord van de dag. Make-up is een onmiddellijke oplossing voor ons allemaal. Glamourous en mooie huid is slechts een foundation en concealer weg.

Als we jong zijn, dit is alles wat je nodig hebt. Zodra je begint een beetje ouder worden ', de huid heeft behoefte aan een beetje' meer lief. Huid die niet gezond begin tekenen van veroudering snel genoeg. En 'van essentieel belang dat we onze huid goed gevoed vanaf het begin.


Om dit op de juiste wijze is essentieel om de veranderingen die door de huid in de loop van de tijd verstrijkt begrijpen.

De huid op ons gezicht

De huid van ons gezicht natuurlijk dunner en gevoeliger dan de rest van het lichaam. Dit maakt de eerste tekenen van veroudering lijken prominent op het gezicht. De eerste symptomen zijn gewoonlijk rimpels. De timing wordt in het algemeen gekoppeld aan genen, maar kan ook worden versneld door andere oorzaken zoals blootstelling aan sigarettenrook, vervuiling, zonlicht, drugs, stress, slechte voeding, slaapgebrek en seizoensgebonden veranderingen.

Anders dan de verschijning van rimpels, zijn er een aantal signalen met betrekking tot uw huid die in grote lijnen kunnen worden ingedeeld in termen van het tijdperk zijn we in. Je moet ook niet vergeten dat als deze veranderingen zijn de meest voorkomende huid als leeftijd, kunnen er mensen wiens huid de neiging om langer jong te blijven dan anderen, of zelfs leeftijd sneller.

Verschil tussen huidtypes van verschillende leeftijdsgroepen

Teenage huid:

Dit zijn de jaren van glorie.

Dit is ook de tijd die de huid feitelijk ontstaat tussen normale, vette, droge of een combinatie. Het huidtype algemeen beïnvloed door hormonen in het lichaam.

Huid in 20 tot:

In dit stadium, de huid begint te veranderen en een mix.It jong volwassen richting.

In de eerste helft van de jaren '20, de verschijning van kleine vroegtijdige rimpels dun is evident, maar niet erg clear.These kan worden gezien in de buurt van de wenkbrauwen en de buitenste hoek van fijne lijntjes eyes.These, of lachrimpels zoals ze bekend zijn als, zijn meer duidelijk wanneer de persoon is smiling.The tweede helft van jouw leeftijd 20 ziet de lijnen niet-erg-hand liggende steeds meer zichtbaar, vooral rond de wenkbrauwen en mouth.During deze jaren, is het mogelijk dat de vetcellen naar beneden bewegen . Hierdoor zwakke lijnen duidelijker worden de randen van de neus en de hoeken van mouth.There ook geringe verweking van het gezicht en hals zijn.

Skin in jaren '30:

Dit is het moment waarop je echt moet beginnen om extra zorg te dragen voor uw huid, als je nog niet al begonnen om dit te doen.

Terwijl u op de jaren '30, de huid begint te elasticiteit verliezen en begint te verliezen vocht uit skin.As herstelmechanisme van de huid begint vernederende, de huid begint te dof en tired.By late jaren '30 kijken, rimpels zijn zeker meer op de voorgrond.

Huid in de jaren '40:

Niet alles is verloren. Als u nog steeds te wachten om te beginnen met het verzorgen van uw huid, neem een ​​fles moisturizer onmiddellijk!

In de eerste helft van de jaren '40, verwachten rimpels worden dieper. Het gebied van de hals minder vetcellen en de talgklieren, wat belangrijk is voor de huid hydration.Due gebrek van hydratatie van de huid, kan het gebied van de nek bijzonder kwetsbaar voor veroudering process.In de volgende fase van de jaren geworden '40 verwachten wijzigingen in de structuur van de contouren van het gezicht die worden veroorzaakt door het verlies van elasticiteit van de huid en botten thinning.The collageen in de huid zachter en dryer.Moreover vermogen van de huid om vocht vast te houden vermindert aanzienlijk.

Tijdens deze fase, het stijgingspercentage van het ouder worden, de huid wordt dunner, de niveaus van elastine en verlagen van de niveaus van collageen te krijgen onderbroken, waardoor de huid te comprimeren of plat.

Huid in de jaren '50:

Huid op deze leeftijd van het leven wordt gedefinieerd als de rijpere huid en moet verder care.There is een belangrijke verandering van de kin tot noticed.The veranderingen in de vorm van het gezicht rond de kaaklijn en kin en de huidstructuur wordt zijn thicker.The vernietiging van collageen in de huid en houdt de cellen die verantwoordelijk zijn voor elastine herstel kan volledig verminderen.

Skin in jaren '60:

Dit is de leeftijd waarop de meeste vrouwen raken menopauze, en dit leidt tot een hoop veranderingen die je ziet op je huid skin.As structureel verandert, zijn functies ook alter.Healing duurt langer en blauwe plekken wordt meer capaciteit evident.The huid te ontdoen van gifstoffen en vermindert de bloedcirculatie ook tijd reduces.Over huid wordt gevoeliger voor infecties en de productie van vitamine D.

Enkele tips om te blijven kijken jonge

  • Zorg op jonge leeftijd zal betere huid in de toekomst.
  • Roken schade elasticiteit van de huid, wat leidt tot de vorming van vroegtijdige rimpels.
  • Vóór blootstelling aan de zon, van toepassing zonnebrandcrème met UV-A en UV-B bescherming.
  • Drink minstens 8 glazen water per dag a10 zonder mankeren.
  • Oefening regelmatig om te helpen verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam.
  • De huid niet krachtig wrijven, vooral tijdens de gezichtsbehandeling.

Door het volgen regelmatig de bovenstaande tips, kunt u in staat om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Huidveroudering is onvermijdelijk, en het proces kan worden vertraagd met enige reguliere onderhoud.

Voordat u begint, huidverzorging is makkelijker.

Vertellen ons niet wat je van dit artikel in de reacties hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha