Wat is het juiste moment om Yoga praktijk?De voordelen van yoga praktijk zijn vele. Niet alleen doet yoga helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het algemeen welzijn, maar helpt ook om de geest en emotionele controle te kalmeren. Maar wanneer is het juiste moment om yoga asanas? Zet de TV in de ochtend en u bent zeker om meer van een transmissiekanaal yoga asana's te zien, en met een reden. Hoewel het kan worden aangevoerd dat de yoga-asana's op elk moment van de dag kan worden uitgevoerd, de meeste deskundigen zeggen dat de dageraad is de beste tijd!

Yoga Alba, die ook bekend staat als de tijd van ambrosia is de beste tijd om yoga te beoefenen, niet alleen op televisie, maar in werkelijkheid. Er zijn vele redenen voor dezelfde praktische en wetenschappelijke. Sommige van deze redenen zijn als volgt.


Alba: Waarom is de beste tijd om yoga te doen?

Deze eerste uur van de dag is bekend in de kosmische cyclus Hindoe Amrit zeilen. Wakker worden vroeg in de ochtend om yoga asana's uit te voeren. Omdat yoga is een ritueel en verschillend van elke andere vorm van lichaamsbeweging, is het beter om het te doen wanneer je geest is fris, het is beter dat je 's ochtends vroeg sleuf om yoga asanas. Alba, zonder twijfel is de beste tijd om iets spirituele yoga doen. De sereniteit en rust van de vroege ochtenduren toevoegen aan de ervaring.

Dit is de beste tijd voor yoga, want op die manier heb je minder kans om zich moe voelen of voelen zich in de verleiding om het volledig te negeren. Een aantal afleidingen bijsnijden of wanneer we werken met onze vrienden, en deze hebben de neiging om in te grijpen en grote schade aanrichten in ons programma. Dus het is best om alles gedaan yoga te krijgen in de vroege ochtend. Zal de geest en ziel te vernieuwen.

Yoga ademhalingsoefeningen stimuleren van de geest en het lichaam en houden ga je door de dag. Yoga is een beetje 'als een kop warme koffie en rijke voor koffieliefhebbers. Alle verse zuurstof in de ochtend krijgt u een geweldig begin van de vele uitdagingen die de dag zal leggen op je adres te geven. En wat meer is? De strekking van de energie die afkomstig is van een yoga-sessie in de ochtend duurt vele vele uren dat de effecten van het kopje koffie. Niet alleen zal je fris te voelen, de geest blijft energiek en duidelijk!

Wist u dat yoga kan je look en feel jonger? Rekoefeningen draai je lichaam en je zal lichter en helderder voelen. Yoga asana's stimuleren de niveaus van serotonine en endorfine die goede stoffen te voelen. Verhoogde concentraties van deze stoffen in het bloed geven een gloed op je huid. In feite, hebben veel studies bleek eveneens dat praticing yoga in de vroege uren van de ochtend helpt vertraagt ​​het verouderingsproces van de lever, de nieren en het hart.

Het beste is om yoga te beoefenen in de ochtend, want dat is wanneer onze spieren en gewrichten zijn stijver. Zo verkrijgt men een grotere flexibiliteit om de rest van de dag pakken. Echter, als we gaan om yoga te doen 's nachts, we hebben niet de hulp die yoga aanbiedingen om onze spieren en gewrichten los te maken nodig. Dus de praktijk van asana's moeilijke en inspannende yoga in de vroege uren van de ochtend is een geweldige manier om wakker te worden en de dag volledig te omarmen.

Voor mensen die hebben zeer drukke schema van de ochtend of wiens dag begint al heel vroeg in de ochtend zijn nogal wat poses, en je kunt oefenen voor een langere tijd in de dag. Zoals het spreekwoord heeft een aantal yoga yoga is beter dan helemaal niet.

Geen ochtendmens? Nou, zijn:

Yoga is alles over de handhaving van discipline en het gevoel van betrokkenheid bij wat je doet. Tijd in feite is een belangrijk onderdeel van die asana u wilt oefenen. Warme en koude, de luchtvochtigheid, de hoeveelheid licht die worden blootgesteld alle factoren die de prestaties van het lichaam beïnvloeden. Daarom is het belangrijk dat je begint te vroeg in de ochtend te oefenen.

Ook de poses die je lichaam kan doen in de ochtend is het niet altijd mogelijk op een later tijdstip, als we niet de energie of enthousiasme om yogahoudingen voltooien of daag onze vermoeide lichamen hebben. Zo vroeg in de ochtend is de weg te gaan.

Onze zweetproductie is ook laag in de ochtend, zodat de kans op het lichaam van het krijgen uitgedroogd, terwijl de beoefening van yoga houdingen moeilijk zijn ook lager. Dus, de meeste mensen uit te voeren yoga asana's vroeg in de ochtend of dageraad, die ook wordt beschouwd als een heilige tijd tussen hindoes.

Voor degenen onder u die niet aan yoga kunt doen in de ochtend voor iedereen, het doen van yoga op alle momenten van de dag voor u is ook voldoende. Behoeften en de tijden van de mensen verschillen, dus er is geen vaste regel over de tijd om yoga te beoefenen. In feite, alleen maar omdat je niet kunt oefenen in de ochtend, niet een excuus om de yoga-sessie over te slaan, zelfs door een dag te maken.

Yoga helpt ook om het versnellen van de stofwisseling van het lichaam. Dit betekent dat wat je eet wordt sneller verteerd en calorieën worden sneller te verbranden! Bij het beoefenen van yoga asana's in de vroege uren van de ochtend wordt het voedsel dat je eet snel verteerd en het lichaam wordt broodnodige voedingsstoffen. Ook is er geen zorgen te maken over gewichtsproblemen, zoals yoga brandwonden alle vetafzettingen in het lichaam.

Toen ik begon met het beoefenen van yoga, de eerste positieve effect dat ik zag was ik voelde me rustiger. Files stoorde me niet veel; zelfs mijn werktijden te drukken, of het huishouden. Alles leek een stuk minder stressvol.

Algemeen qua tijd of tijden van de dag, van 5 tot 7 in de ochtend specificatie wordt beschouwd als de beste tijd. Dit is wanneer u actief te voelen, de lucht is fris en knapperig, en het is een genot om uit te werken.

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen te behalen uit de beoefening van yoga in de ochtend. Dus waar wacht je nog op? Stel het alarm voor 05:00, en het maakt niet uit hoe u zich duizelig voelt, niet in de verleiding om lekker in je bed. Aftrap van de lakens en proberen een paar yoga asana's, zul je groter, jonger en energieker voelen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha