Wat is het fundament Ideaal voor de Aziatische huidskleur?Een solide basis is een must voor een schitterend resultaat.

Dit geldt voor alle, de truc ook. Het kan ervaren met make-up, maar tenzij de stichting is gewoon dat je niet echt goed uitzien. Een stichting is wat je make-up basis. Het is zeer belangrijk dat de basis die je draagt ​​overeenkomt met de huidskleur. Het moet heel natuurlijk op de huid er zonder een blik cakey of gemaskeerd.

Erachter te komen uw huid toon Azië

Aziatische huidtinten zijn gevarieerd, in de zin dat er een breed scala aan huidtinten om mee te werken.


 • De meeste Aziatische huidtinten accentueren een sterke gele ondertoon. Voor degenen onder u die een gele ondertoon om uw huid toon, moet je uitkijken voor een stichting met een gele basis.
 • Samen met de basis, een ander ding moet je in gedachten te houden is de teint. Erachter te komen of je huidskleur heeft toon kouder of warmer tinten of een combinatie van beide. Toni hebben kouder meestal een roze ondertoon of bleke licht, terwijl warmere tinten meer van een kleurtje, olijf of bruine ondertoon te hebben.
 • Het vinden van een perfecte basis tint match voor uw huid toon Azië kan heel moeilijk zijn. In veel gevallen is het niet eens kunnen de perfecte match. De truc is om twee verschillende tinten combineren en de schaduw stichting die is perfect voor uw huid toon.

Een belangrijk ding om te onthouden is om de stichting in real-time te kopen. Dit betekent dat in plaats van te kiezen om online iets te kopen, moet u eerst controleren om jezelf en dan voor gaan. Dat lijkt een perfecte match afbeelding van een product in kan juist het tegenovergestelde lijken op je huid.

Weten hoe je de beste basis voor vleesgeworden Azië kiezen

Hier zijn enkele tips die u zullen helpen een tint die het dichtst bij je huidskleur originele kiezen

 • De beste manier om de juiste basis te vinden is om een ​​beauty teller bezoeken. Hier kan je de fundamenten van een grote verscheidenheid aan merken te vinden. Deze hebben ook een grote selectie kleuren om uit te kiezen.
 • Probeer de merken en de schaduwen die lijken te worden aangepast aan uw huid toon.
 • U kunt ook proberen te mengen 2 of 3 tinten en vormen een tint die een exacte match of een kast voor uw huid toon.
 • Probeer het aanbrengen van foundation op de kaaklijn in plaats van op de rug van de palm. De kaaklijn wordt beschouwd als het beste deel van uw foundation te testen.
 • Tijdens de test van de stichting, vergeet niet om zich te mengen op een manier die volledig verdwijnt in je huidskleur. Dit geeft je een idee van hoe het eruit zal zien op het dragen van te geven.
 • Te licht of donkere tinten kan je bleke of donkere spookachtige kijken. De beste optie is om aan meer natuurlijke tinten. Probeer het mengen van tinten donkerder en lichtere tinten om een ​​perfecte natuurlijke die het dichtst bij je huidskleur te creëren.
 • Mineraal make-up is ook een goed product dat werkt op de grote Aziatische huidtinten.

Sommige van de merken die u de beste basis voor de Aziatische huidtinten kunt vinden zijn:

 • Revlon
 • Maybelline
 • L'Oreal
 • Bobbi Brown
 • Bare Essentials
 • MAC

Tips om de juiste foundation kopen

Voordat je make up your mind, moet u de tips volgen hieronder, terwijl het kopen:

Controleer de stichting schaduw in het daglicht. De verlichting in de winkel kan een ander effect op de toon dan het licht dag hebben. Dit kan uiteindelijk het maken van de verkeerde kleur te kiezen. Dot een beetje 'op de kaaklijn en stap uit de winkel. Controleer in een compacte spiegel. U zult een veel duidelijker inzicht in kleur hebben.

Dep de schaduw op je lippen naakt. Als u een kijkje gewassen over u, dan is het waarschijnlijk de verkeerde kleur voor u.

Of het is de basis Revlon ColorStay voor Aziatische huidskleur of een ander product merk, deze eenvoudige tips zijn nuttig in het ervoor zorgen dat je de beste match als het gaat om uw stichting. Probeer deze uit en niet eens met een andere suggesties die u kan hebben. Reageer hieronder en we zullen weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha