Wat is het beste dieet voor mensen met een droge huid?Er valt niet te ontkennen dat er niets zo benijdenswaardig als foutloos, gloeiende en bedauwd uitziende huid. Vind je ook niet? Ja jij. Maar het is alleen voor mensen met goede genen of goed portefeuilles? Er is een geheime manier om een ​​stralende huid en gehydrateerd te krijgen?

Nou, het goede nieuws is ja. Ja, er is een manier !! Zelfs als je huid in het verleden problemen hebben gehad en hebben niet veel geld te besteden aan dure producten, stralende huid is nog steeds mogelijk voor u. Wilt u weten hoe?


Nou, laten we beginnen met wat maakt de gloeiende huid en gezond in de eerste plaats, en dan zijn we in staat om een ​​plan om grote resultaten te bereiken omlijsten.

Dus zou deze starten vanaf de binnenkant, met een verandering in onze voeding inname en water. Lees verder om meer te leren.

Wat te eten om gezondere huid te hebben?

Er zijn veel voedingsmiddelen die u kunt opnemen in uw dieet, om de huid zacht en stralend te maken. Sommigen van hen zijn hieronder vermeld:

  • Avocado's zijn een heleboel goed voor de huid. Deze vallen in de klasse van het product bekend als goede vetten. Heb oliën die de neiging hebben om de huid helderder maken. U kunt de rauwe avocado hebben, in de vorm van salades, of u kunt het sap van een avocado hebt, gekruid naar uw smaak. Noten en olijfolie helpt ook om goede vetten toe te voegen aan de huid en kan daarom worden opgenomen in uw dieet. In feite, olijfolie is vooral goed voor de droge huid.
  • Gebruik kokosolie vrij, hetzij als onderdeel van uw dieet, en voor externe applicatie, als je duidelijk huid die zacht aanvoelt wilt en het niet gemakkelijk droog, zelfs in de winter. U kunt kokosolie gebruiken als een medium koken. Sommigen uitgeschakeld om de geur die deze geeft aan de gerechten, zodat in dit geval altijd extern worden toegepast.
  • Cafeïne maakt je huid past niet. Dus nee zeggen om thee of koffie cafeïne-infuus en over te schakelen naar alternatieven kruiden. Het punt is het systeem gehydrateerd zodat problemen zoals het drogen van de huid niet helemaal voorkomen houden. Denk aan je lichaam als een machine. Nou, de motor heeft een koelvloeistof, toch? Dit is wat het water en andere vloeistoffen te doen voor je lichaam. Echter, houd uit vruchtensappen en milkshakes carb lasten en kiezen voor kruidenthee, kamille en jasmijn thee. Groene thee is ook nuttig als het vernietigt de anti-oxidanten in je lichaam en maakt de huid gezond en absoluut elastisch.

Enkele andere nuttige alternatieven:

  • Zalm wordt beschouwd als een geweldige manier om een ​​droge huid op afstand te houden. Het bevat omega-3 vetzuren die de huid en helpen produceren talg, de natuurlijke olie die door de huid om vocht vast te houden verjongen. Zo zijn onder andere tal van zalm in uw dieet. En 'avowedly een afrodisiacum, ook, dus dat u gebonden bent aan een aantal andere positieve aspecten van deze nederige vis te krijgen!
  • Zuurkool is een belangrijke probiotische zelfgemaakt. Dus in plaats van het verspillen van je geld en energie aan dure probiotische formules, gewoon knabbelen op sommige zuurkool als bijgerecht bij het hoofdgerecht, of als een salade te kopen, en zie het verschil in het quotiënt droge huid in een paar weken. Als u vindt het saai, voeg een beetje 'suiker en fruit aan het! Niet alleen zal je meer lekker, maar ook gezond.

Dus, zoals je ziet, een droge huid is een veel voorkomend probleem, waarmee vrouwen vooral in de winter. Maar de oplossing voor dit probleem is even vaak. Voor alles wat je weet, zou de oplossing daar te liggen in uw keuken alle tijd die je na renden crèmes anti-droogte, enz. In cosmetische winkels.

Nu verzamelen een aantal van de bovengenoemde producten van uw keuken, gebruik ze met wijsheid en inzicht in uw dieet en droogte van de huid zal een ding van het verleden geworden. Delen recepten zodat andere vrouwen ook in staat om dit probleem op te lossen en uit hun huizen met vertrouwen en stijl!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha