Wat is het belang van de pH op de huid en wat u kunt doen?Getty

Heb je je ooit afgevraagd hoe onze huid niet in slaagt om de wreedheden van de omgeving die zo vervuild is aan te pakken? Fase voor de spiegel na een hele dag één keer, en voer een wattenstaafje met detergent op. Je zult zien! Nu weet je wat je huid gaat door op een dagelijkse basis. Dus, het is tijd om te zorgen voor het! Anders zal je toekomst vol problemen veroudering, acne en nog veel meer zijn!

De natuur heeft onze huid gegeven een zekere mate van bescherming op zich, maar het is zeker niet bieden dit niveau van misbruik! Moisturizers, crèmes, tonics en zonnebrandmiddelen onder andere producten die we gebruiken om de huid aan de buitenzijde te beschermen, terwijl in de pH van de huid werkt als verdediging tegen vuil, bacteriën en verontreinigingen.


Shutterstock

Wat is de pH-balans in de huid?

pH van de huid is ook bekend als het zuur mantel, en is verantwoordelijk voor de bescherming van de huid van binnenuit tegen indringers. Normaliter dient de pH evenwicht van de huid gewoonlijk ergens van 4 tot Echter, verschillende gebieden van het lichaam vereisen en heterogeniteit.

Hoe wordt de pH van de huid bepaald?

Melkzuren, vetzuren en aminozuren spelen een grote rol bij het bepalen van haar assortiment.

Lage pH betekent dat de huid is zeer zuur, terwijl een hoge pH is vriendelijk en gewenst. pH van de huid wordt gewijzigd wanneer de huid in contact met de zeep wij onze te reinigen, en zelfs wanneer we huidproblemen zoals eczeem, dermatitis en andere chronische ziekten zoals cerebrovasculaire ziekten en diabetes.

pH en zweetklieren:

De pH van de huid wordt gecontroleerd door sebaceous en zweetklieren die sebum informatie aan de elasticiteit van de huid en gezondheid. Het is echter een algemeen probleem bij adolescenten, vanwege de hogere deze hormonen dat dit evenwicht verloren. Het resultaat is acne en vette huid. In de regel worden de talgafscheiding evenwicht huid pH hebben

Effecten op de pH van de huidveroudering:

Baby's hebben een neutrale pH-waarde, die geleidelijk wordt genormaliseerd. Wanneer een kind raakt de puberteit, hij/zij ontwikkelt meer lichaamshaar. De talgklieren in de haarfollikels afscheiden meer talg, die dan natuurlijk verandert de pH van de huid.

De huid ziet er 20 jaar oud gezonder dan 60 jaar voor het belang van de pH. Als je jong bent, de zuurmantel blijft ontwikkelen in het lichaam en is actief in zijn rol in de strijd tegen bacteriën en houden het milieu gezond voor je huid er jong uitzien. Echter, bij het ouder worden, de pH begint meer neutraal of alkalisch zijn, waardoor ruimte voor infecties groeien en huidproblemen optreden.

Acne en pH:

De belangrijkste oorzaak van acne teveel talgafscheiding en pH in dit geval helpt controle acne. De uitgebalanceerde pH van 5 helpt om een ​​gezonde omgeving, die bacteriën op afstand houdt creëren. Acne bacteriën Propioinbacterium groeit wanneer de pH van de huid is basisch.

Hoe maak je een gezonde pH van de huid te behouden?

Nu weten we waarom het zo belangrijk is om de pH-balans van de huid te behouden, zien we hoe we het kunnen doen.

Zeg nee tegen hoog alkalisch gehalte in zeep, omdat ze te vernietigen het evenwicht van de huid waardoor het meer haalbaar is voor bacteriën om te groeien. Kies zepen die zuurder, die minder irritatie aan de huid veroorzaken. Wasmiddelen zuren worden gevormd door wat "syndet" die helpt om lage pH te handhaven genoemd. Zelfs mensen met een gevoelige huid moet zuur gebruiken om huidproblemen te voorkomen.

Het kennen van uw huidtype. Controleer welk gebied van je huid vettig is. Dit zal helpen bij het kiezen van de juiste producten.

Vermijd het gebruik van te veel chemische stoffen op je gezicht. Chemicaliën negatieve effecten hebben op de pH-waarde van de huid. Wij raden het gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor een gezonde huid onderzoek. Maar als je geen chemische stoffen kunnen voorkomen neem dan tenminste pH gebalanceerd producten voor huidverzorging.

Zorg voor een gezonde huidverzorging. Zorg ervoor dat je je gezicht te wassen voordat je naar bed. Hydrateren altijd je gezicht. Vergeet niet om make-up te verwijderen voordat je naar bed.

Ik hoop dat deze tips voor huidverzorging op basis van de pH-balans van de huid helpt bij het verzorgen van uw huid grondig te nemen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha