Wat is er echt in jullie zonnestelsel?Wat is er echt in jullie zonnestelsel?

De meeste mensen hebben nu kreeg het bericht dat de zon de huid voortijdige veroudering, dat is de reden waarom de verkoop van zonnebrandcrème nooit hoger zijn dan ze nu zijn geweest kan beschadigen en veroorzaken. Ondanks de toegenomen bewustwording van de gevaren van de zon, en het wijdverbreide gebruik van zonnebrandmiddelen, maar de snelheid van kwaadaardige huidkanker stijgt nog steeds in de meeste populaties. Dus wat er werkelijk aan de hand? Recent onderzoek heeft gesuggereerd dat de cocktail van chemische stoffen gevonden in sommige zonnebrandmiddelen kankerverwekkend kunnen zijn en kan ernstige allergische reacties bij veel mensen veroorzaken. Zij kan ook verantwoordelijk voor het onderbreken van het hormonale evenwicht in het lichaam. Onderzoek op dit gebied is nog steeds aan de gang en het is gevaarlijker om geen zonnebrandcrème te gebruiken op alle, dus niemand is te suggereren dat we moeten allemaal uit te gaan in de zon zonder bescherming, maar hier zijn de feiten over zonnebrandcrème die iedereen zou moeten zich bewust zijn van.

1. Er zijn twee hoofdcategorieën van zonnebrandmiddelen

Er zijn twee hoofdtypen van zonnebrandcrème. Er zijn fysieke blokken, met zink en titaan, zitten bovenop de huid en weerspiegelen de zonnestralen, en er zijn chemische zonnefilters, die geabsorbeerd in de huid en binden aan lichaamscellen.


2. De blokken zonne fysici zijn de veiligste

Chemische zonnebrandmiddelen zijn populairder geworden, omdat ze geen film achter te laten over de bovenkant van de huid, maar omdat zij in de huid en binden aan de cellen, worden de effecten van chemische stoffen op het lichaam nog niet begrepen 100%. Fysieke zonnebrandcrème bevatten inerte als zinkoxide en titanium dioxide, dus als u zich zorgen over wat er in je zonnecrème bent, deze zijn zeker de veiligste.

3. Een beetje 'van de zon op de huid is goed voor je

Voordat ik in wat er werkelijk in zonnebrandmiddelen, dingen houden wij in perspectief. En 'overmatige blootstelling aan zonlicht dat de schade veroorzaakt, maar een beetje' van de zon is eigenlijk goed voor je. Zonlicht produceert vitamine D in het lichaam en ook stopt om seizoensgebonden affectieve stoornis te ontwikkelen. Je moet ook in gedachten houden dat er merken van zonnebrandmiddelen die veiliger zijn dan anderen. De veiligste vormen van zonnebrandmiddelen om te kopen zijn die zijn gelabeld als 'breed spectrum', en controleer of voor degenen die in de Environmental Working Group Sunscreen Guide heb opgesomd.

4. oxybenzon

De eerste op onze lijst van potentieel schadelijke chemische stoffen die kunnen worden gevonden in sommige zonnebrandmiddelen is oxybenzone. Deze wordt gebruikt in de chemische zonnebrandmiddelen om de andere ingrediënten in de huid. Het is bekend dat allergische reacties veroorzaken en verstoort ook de hormoonbalans in het lichaam. Het verontrustende is dat ongeveer oxybenzone, absorberen sneller dan ons lichaam kunnen ontdoen van het, dus het zich ophoopt in ons lichaam na verloop van tijd, vooral als je het regelmatig gebruikt.

5. Retinylpalmitaat

Retinylpalmitaat is een vorm van vitamine A, die wordt toegevoegd aan zonnebrandmiddelen te helpen vechten tegen de verouderende effecten van zonlicht. Wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht, hoewel, Retinylpalmitaat pauzes en produceert vrije radicalen die kunnen leiden tot kanker. Studies hebben aangetoond dat Retinylpalmitaat daadwerkelijk kan versnellen van de ontwikkeling van huidkanker. Dus wees voorzichtig!

6. Octinoxate

Octinoxate is een veelgebruikt ingrediënt in de chemische zonnefilters, maar er zijn enkele zorgen over dit ingrediënt ook. Hoewel de allergische reacties op deze stof zijn zeldzaam, kan de balans van oestrogeen in het lichaam verstoren. De chemische stof is ook in verband met de productie van vrije radicalen, die wat we proberen te voorkomen kan veroorzaken - voortijdige veroudering.

7. Nanodeeltjes van titanium

Een van de nadelen van het gebruik van fysieke zon blokken is dat zij een wit film achterlaten op de huid, zodat fabrikanten zijn begonnen met het gebruik nanodeeltjes van titanium. Deze kleine deeltjes geen zichtbare film op het oppervlak van de huid, maar ze geabsorbeerd, en kunnen ernstige ontsteking veroorzaken. Van zonnebrandmiddelen basis van mineralen, die zinkoxide bevat beschouwd veiliger.

8. Parabenen

Parabaens, die worden gebruikt in zonnebrandmiddelen zoals conserveermiddelen, in verband gebracht met chronische bijwerkingen en kunnen allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen. Hoewel parabenen wijd in cosmetica en wordt algemeen als veilig beschouwd, zijn er studies die parabenen zijn gekoppeld aan borstkanker geweest.

9. homosalaat

Homosalaat is een chemische stof die UV die de huid doordringt absorbeert. Dit is weer een van zonnebrandmiddelen chemicaliën die kunnen ophopen in het lichaam en, wanneer het een voldoende grote hoeveelheid bereikt, toxisch wordt.

10. Octocrylene

Octocrylene is een van de chemicaliën in zonnebrandcrème die bij blootstelling aan zonlicht, creëert eigenlijk vrij radicalen die de huid kunnen beschadigen. Ook deze wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam en bouwt de tijd.

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha