Wat is een herstel-cd voor Windows?Gebruikers die een harde schijf defect of die ervaring willen hun computer te herstellen naar de standaard staat om de prestaties kan de Windows Recovery CD gebruiken om deze taak uit te voeren verbeteren.

Functie

De Windows herstel of de herstel-cd is een cd of een dvd die gebruikers kunnen invoegen in hun computer om hun de staat van afgifte volledig formatteren. Deze schijf worden alle gegevens van de harde schijf wissen en opnieuw installeren van de Windows-besturingssysteem en andere elementaire software die wordt geleverd met de computer.

Overwegingen

Consumenten kunnen een herstelschijf met hun Windows-computer niet op het moment van aankoop. Sommige fabrikanten, zoals HP, bevatten deze gegevens in een aparte partitie die bekend staat als het terughalen of herstellen van de eenheid. De gebruiker kan toegang tot deze schijf in plaats van het plaatsen van de schijf om de operatie te starten. Het is belangrijk dat deze gegevens op een aparte schijf of een schijf in het geval van de harde schijf crash van de computer.


Waarschuwing

Gebruikers moeten eerst een back-up van alle gegevens, bestanden of programma's die u wilt behouden voordat u de computer herstellen naar de oorspronkelijke staat met de Windows-cd herstellen, vooral als er kopieën van deze bestanden elders. Deze gegevens zullen worden permanent verwijderd wanneer u de schijf opnieuw te formatteren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha