Wat is een goed cadeau voor vrienden openen een restaurant?Het openen van een nieuw restaurant is niet goedkoop; het kost veel tijd, geduld en hard werken om het idee van concept tot werkelijkheid te brengen. Geef een gift om vrienden te vieren hun nieuwe restaurant is een manier om te laten zien dat ze trots zijn op hen en wensen hen succes. Het maakt niet uit wat uw budget, kies dan een geschenk dat een betekenis of bruikbaarheid binnen het restaurant zelf heeft.

weergave ingelijste Dollar

Sommige restauranthouders vieren het begin van hun commerciële onderneming, het houden van de eerste dollar verdiend in de zakelijke wereld. Geef je vrienden een kwaliteit ontworpen, gematteerde scherm overeenkomen met de inrichting van het restaurant, waardoor er ruimte voor hen om toe te voegen dat de eerste dollar nadat ze ontvangen. Onder andere een kleine plaquette op het scherm met de naam van het restaurant en "Opgericht in juni 2014," bijvoorbeeld.

Web Presence Present

Koop de domeinnaam overeenkomt met de naam van het restaurant van uw vrienden te hebben en bieden het als een geschenk aan hun nieuwe website te beginnen - of het ontwerp van een eenvoudige website voor uzelf of te schenken aan een gedaan hebben. Als u de exacte domeinnaam nam, voeg een naam toe aan het, zoals "PizzaPalacePortland" of "PortlandPizzaPalace" te zijn in staat om de "com" domeinnaam claimen voor hun rekening. Een kleine applicatie op maat van hun reservering is een andere optie. Als de website of het maken van een applicatie is een beetje 'te betrokken, beweren de naam van het restaurant in diverse sociale media entiteiten en geven vrienden het hele pakket, met wachtwoord en het opzetten van een speciaal e-mailadres voor alle toegang accounts. Je vrienden kunnen het wachtwoord wijzigen en login gegevens zoals gewenst.


Bar Sets en drankjes

Een set van glazen op maat gegraveerd of-zeefdruk gedrukt maakt een nuttig geschenk voor de eigenaren van het restaurant, als ze ervoor kiezen om een ​​bril te gebruiken in het restaurant of thuis. Bieden Pilsner bril of bierpullen als het restaurant serveert alcohol, Custom bedrukt met uw logo of de naam van het restaurant. Een andere optie is om een ​​bedrijf in te huren om teken te maken van een eigen logo of naam van het restaurant op een matte vinyl toe te passen op een spiegel in de bar of op een deur of raam van het restaurant. Het effect ziet er hetzelfde matglas of geëtst glas tegen een fractie van de kosten.

Eenvoudige configuratie register

Aankoop van een systeem van cash-register-gebaseerde tablet of tablet voor een eenvoudige, effectieve setup dat contant geld en creditcards accepteert. Als u gebruik maakt van een tablet-apparaat, voeg de hardware en de vereiste om het inrichten van een creditcard, zodat het restaurant aan de slag zonder een systeem alleen cash kan zijn toepassingen. Sommige tabletten zijn speciaal ontworpen voor de kassa gebruik en worden geleverd met een draaibaar, zodat de caissière het apparaat kan omdraaien voor de klant om een ​​tip hoeveelheid te selecteren en te ondertekenen met een aanraking van een vinger.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha