Wat is een blinde steek?Een blinde vlek is een point-to-hand basis voornamelijk gebruikt voor zomen en afwerken quilt bindend. De dode hoek is een rand rein om het zichtbaar aan de rechterzijde van de stof. Blind stikken op een naaimachine is moeilijk, tenzij je een variant genaamd de zigzagsteek gebruiken.

Kleding

Blindzoomstikken is een punt voor slimme kleding voor kinderen vanwege zijn duurzaamheid. Het punt wordt ook gebruikt op rokken, broeken en andere kleding kwaliteit, waar de randen moeten opgaan in de structuur, zonder daarbij veel kennisgeving. Naai een blinde vlek op maat gemaakte kleding en couture naaien met de hand is vaak voor.

Hanger

Gebruik een blinde vlek gordijnen, zonwering en Romeinse tinten wanneer u een schone, aangepaste afwerking wilt. Naai een blinde vlek door zwaardere stoffen, zoals gordijnen, stoffen, vereist enige vaardigheid. De zoom stikken op een draperie gemaakt mogen niet zichtbaar op de voorkant van de tenten zijn.


Quilt Finish

Veel quilt met een blinde vlek op hun quilten projecten te voltooien. Blind stiksels de binding rond de randen van de quilt afgerond geeft de voorkant van een quilt een gepolijste look. Kijk quilts oude voorbeelden van uitstekende blinde vlekken. Hoewel in de tijd kleine dode hoeken zijn duurzamer en onzichtbaar voor het blote oog.

Blind Stitch door Hand

Blinde vlekken vereisen enige oefening om goed te presteren. Het punt horizontaal bewerkt, soms slechts vangt één of twee draden tegelijk tussen de lagen van een zoom. Steken algemeen vervaardigd van 1/4 inch. Dichter, onzichtbare blind stikken is het teken van een getalenteerde naaister of een kleermaker.

Blind Stitch door machine

Naaimachines hebben verschillende instellingen om te wijzen op de blinde vlekken. Een echte blinde vlek, onzichtbaar voor de voorzijde maken het moeilijk wanneer het wordt gedaan met een machine. Lees de handleiding van de naaimachine zorgvuldig voordat u gaat naaien. In het algemeen wordt de zoom uitkering naar beneden geplaatst. Het materiaal, langs de rand, is gebogen, maar laat 1/4 inch van de rand velg onder de naaivoet. Deze rand wordt genaaid en gestreken wanneer voltooid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha