Wat is een armband 220 Gauge?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 12, 2015 Admin Ambachten 0 6


Een armband is een soort sieraad dat voor de pols is bevestigd en vastgezet met een klem aan elk uiteinde. Een 220 kaliber armband is een sieraad dat veel lussen aan elkaar bevestigd tot een lange keten van ringen te maken heeft. Wanneer een indicator wordt in combinatie met de manchet, duidt een gegeven materiaaldikte van de manchet. U zult armbanden vinden, zonder oordelen peilen naar hen. 220 kaliber armbanden worden gedragen door mannen en vrouwen in casual als formele instellingen.

Size

Wanneer u op zoek bent naar een armband 220 kaliber, die wijzen op een bepaalde grootte voor sieraden. Het label 220 manometer die het voor de lussen van deze armband maken materiaal is gelijk aan 0.65 mm. Dit sluit de kromtestraal van het buitenste gedeelte naar het naastgelegen niet vermeld; geeft de dikte van het voor de lus materiaal.

Materialen

Het wordt gebruikt om een ​​armband 220 kaliber maken materialen waarschijnlijk vallen in de categorie van metalen. U zult sieraden vinden 220 kaliber vaak sterling zilver, maar kan worden gevonden in verguld sterling zilver. E 'kan 220 sieraden manometer met andere materialen, zoals hout, plastic, vinyl of andere verschillende metalen die in het formaat 220 kaliber ingebracht, maar de eerder genoemde materialen worden meestal gebruikt voor de realisatie van armbanden.


Kosten

De kosten van 220 armbanden gauge varieert sterk, afhankelijk van de materialen gebruikt om de manchet te maken. Vanaf augustus 2011 heeft een 220 sterling zilveren armband kaliber beheert ongeveer $ 70 tot $ 100 sterling zilveren armbanden vergulde lopen tussen de $ 100 en $ 200. Prijzen zijn ook afhankelijk van de maatschappij juwelier of sieraden.

als zijn Done

Cycli aan het product een armband 220 kaliber kan worden gegoten of gevormd. Als het materiaal indien gemorst wordt een mal gemaakt en het gesmolten metaal in de mal gegoten en afgekoeld. Het geslacht gevormde implementeert 220-gauge draad die is gevormd in een gewenste vorm of met een masker van juwelen, sieraden verschillende instrumenten of vrije hand. In beide gevallen worden de lussen dan samen verbonden met een armband maken en een sluiting wordt aan elk uiteinde voor het verbinden en loskoppelen van het stuk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha