Wat is de maag passing?Nieuw wapen in de strijd tegen obesitas

Maak kennis met de nieuwe wapen in de strijd tegen obesitas: gastric passing. Wat is de maag passing? is een nieuwe chirurgische techniek voor de behandeling van overgewicht. Deze procedure wordt steeds operatie zeer aantrekkelijk omdat er geen maag of darmen bezuinigingen zijn gemaakt en niet nieten of andere prothesemateriaal gebruikt.

Het Maag-sing is een relatief eenvoudig proces (in ervaren handen), wordt laparoscopisch uitgevoerd (dat wil zeggen, niet nodig om "open" van de patiënt), de gemiddelde duur van de operatie is 60-90 minuten, met een overnachting in het ziekenhuis.


Deze werkwijze is dat door middel van hechten (stikken), geleidelijk verlaagd maagcapaciteit, een gastrische reservoir reactie ongeveer 100 ml, de normale volume ongeveer 1000 ml.

Het Maag-sing combineert de voordelen van sommige traditionele methoden zoals www.adios-obesidad.com

Over de auteur: Hector Bernal is een medisch specialist in obesitas en metabole chirurgie chirurg. Lid van de Internationale Federatie voor de Chirurgie van de Zwaarlijvigheid (IFSO). Professor aan de School of Medicine van de Autonome Universiteit van Chihuahua in Chihuahua in Mexico.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha