Wat is de juiste volgorde te Skin Care producten gebruiken tijdens de dag?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 16, 2015 Admin Schoonheid 0 60


De mooiste gezichten uit de hele wereld hebben één ding gemeen. Een gezonde en mooie huid.

We maken gebruik van een breed scala van producten voor de verzorging van de huid van het gezicht elke dag. Een consistente routine is het belangrijk aspect om huidskleur te verbeteren. Met het aantal producten die we dagelijks gebruiken, het begint te krijgen verwarrend. De meest voorkomende regime is te reinigen, toon, hydrateren of CTM. De basisstructuur van een systeem om de huid te reinigen en daarna de laag producten op basis van consistentie.


Een regime van huidverzorging is niet zo eenvoudig. Verschillende mensen hebben verschillende behoeften. Er zijn een aantal typen huid olieachtig, droog, normaal, combinatie en gevoelig. U kunt een paar valkuilen langs de weg staan, maar het kiezen van de juiste producten voor u is een zaak van trial and error. Afhankelijk van uw huidtype, kan het nodig zijn uw huidverzorging te worden aangepast. Dus, heb je een routine aanpasbare nodig. Je moet de juiste manier om de producten te gebruiken voor huidverzorging weten. Hier, aan de orde te gebruiken producten voor de verzorging van de huid in de loop van de dag verdiepen.

Hoe te huidverzorgingsproducten gebruiken tijdens de dag

Hier is een snelle gids voor sequentiële routine dagelijkse huidverzorging:

Cleanser:

Ten eerste, het reinigen van je gezicht om alle onzuiverheden van de huid te verwijderen. Tenzij je een zeer vette/acne gevoelige huid, gebruik milde detergenten. Agressieve schoonmaakmiddelen strip de huid van essentiële oliën en maken het zwak. Niet betast nooit vervangen het wasmiddel met zeep als ze fungeren als een reinigingsmiddel op de huid en ontdaan van haar natuurlijke oliën en poriën verstoppen.

Toner:

Dompel een katoenen bal in de toner en breng het over je hele gezicht. U kunt rozenwater gebruiken of een andere toner .zijn doel is om de huid poriën te scherpen. Probeer toner met minder dan 20% van het alcoholgehalte als je huidtypes normale/combinatie en als je acne soort gevoelige huid, ga dan voor hoger alcoholgehalte als 20-60%.

Solliciteer Elke T Behandeling opical:

Als je acne of andere huidaandoeningen, gelden de plaatselijke behandeling op schone gezicht en laat het drogen.

Onder de ogen Gel:

Breng een onder ooggel om de huid rond de ogen gevoed te houden. Aanbrengen met je vinger de ring als ze lichter in contact. Wachten tot het droog is voordat u naar de volgende stap. Het product onder de ogen moet voedzaam zijn om het gebied onder de ogen gehydrateerd te houden.

Gezicht Serum:

Breng het serum vóór moisturizer. Dit komt omdat sera meer geconcentreerd en tijd nodig om de huid binnen te dringen. Ze kunnen ook de huid uitdrogen, dus vochtinbrengende misschien een noodzaak. Sera beschermen de huid tegen leeftijd gerelateerde schade. Vermijd serum vitamine C tijdens de dag, als ze een flare-up op de blootstelling aan de zon kan veroorzaken.

Moisturizer:

Breng een vochtinbrengende crème geschikt is voor uw huidtype. Het toepassen van het laatste helpt blokkeren de actieve ingrediënten en maakt de meest effectieve behandelingen. Mensen met een droge huid moeten producten op basis van water te gebruiken, terwijl die met een vette huid moeten kiezen voor producten op basis van de dikte en olie. Hier zijn onze andere uitstekende artikelen over de verzorging van de droge huid en vette huid zorg.

Zonnebrandcrème:

Het zonnebrandmiddel 20 minuten voor het uitgaan. Deze tijd is nodig voor een goede opname van zonnebrandmiddelen. Schade door de zon gaat om grote schade aanrichten op je huid als je niet zorgen voor het in zijn jeugd.

Make-Up:

Na dat, kunt u zich verplaatst op uw dagelijkse make-up routine.

Dit is de juiste manier om producten voor huidverzorging te gebruiken in één dag! Voor aanvullende bijstand, met inbegrip van een plek in het regime, Een keer per week, na reiniging wordt gedaan. Volg het met een kompres voor het passeren van actuele behandelingen. Het verzorgen van uw huid op een dagelijkse basis kan de kwaliteit exponentieel te verbeteren. Consistentie is de sleutel tot een mooie huid.

Ik hoop dat dit artikel helpt u uw aangepaste procedure te begrijpen. Laat een reactie achter en laat het ons weten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha