Wat is de juiste manier om een ​​ventilator in een computer zaak te monteren?Computers produceren warmte die slechte prestaties kan veroorzaken en mogelijk de componenten die te heet beschadigen. Ventilatoren gemonteerd succes maken van een systeem van interne luchtstroom in de computer die de levensduur van uw computer componenten verlengt en verhoogt het koelvermogen van de warmte-genererende elementen correct, zoals videokaarten en processors. Bij aankoop van een ventilator te installeren op uw computer om te koelen, moet u de juiste manier om een ​​ventilator te monteren in een computer zaak weten.

Schakel de computer uit en ontkoppel alle kabels die op de rug en frontpanelen. Verwijder de schroeven waarmee het zijpaneel op zijn plaats houden. Verwijder het zijpaneel en zet het veilig opzij.

Raak een metalen onderdeel van het chassis van de computer om uzelf te aarden en te voorkomen dat een toevallige ontlading van statische elektriciteit die de interne onderdelen van de computer kunnen schaden. Navigeer naar de ventilator te monteren in het chassis van de computer waar u de ventilator te installeren.


Plaats de ventilator geval binnen in de behuizing van de computer en lijn de schroefgaten in de ventilator met de ventilator. De oriëntatie van de ventilator in de behuizing zal afhangen van hoe u wilt dat de computer de ventilator luchtstroom te regelen. Het merendeel van de ventilator geven de richting van de luchtstroom met een pijltje ergens op het buitenlichaam van de ventilator. In de meeste gevallen moet de ventilator bij de achterkant of de bovenkant van de behuizing zijn geplaatst dat hete lucht blazen van de computerbehuizing, terwijl de ventilatoren op de voorzijde van de zaak moet worden afgehangen koele lucht trekken in de zaak.

Zet de ventilator case fan monteren met de ventilator schroeven wordt meegeleverd met de ventilator of de computer zaak. Het is beter om een ​​case fan monteren met vier schroeven, maar je kunt ook monteren van een ventilator met twee schroeven door het invoegen van een schroef in tegenovergestelde hoeken van de ventilator. Steek de schroeven van het geval kant van de berg en draai de schroeven met de klok mee om de warmte vast te zetten.

Sluit de ventilator op het moederbord of voeding, afhankelijk van het ventilatorhuis. Ik gebruik meestal een fan op het moederbord connector om twee-pin of drie-pins voedingsaansluiting.

Plaats het zijpaneel van de computer en de stekker van de computer weer aan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha