Wat is de dumprep EXE?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 0


Dumprep.exe is een programma in Windows besturingssystemen die fout meldingen registreert en kunt u de fout gegevens naar Microsoft, volgens Microsoft Ondersteuning. Dumprep.exe is geen programma van essentiële systeembestanden en u veilig kunt verwijderen.

Betekenis

Windows houdt geen rekening met dumprep.exe een essentieel programma, maar is niet geclassificeerd als spyware of malware, volgens de website Who-EXE. De meeste besturingssystemen dumprep.exe zetten in de map "c:. \ Windows \ system32 \ dumprep"

Effecten

Op sommige systemen dumprep.exe veroorzaken het hele systeem niet goed werkt, meestal te wijten aan hardware of problemen met het register van derden, volgens Microsoft.


Preventie/Solution

Om dumprep.exe, run "msconfig" vanaf een opdrachtprompt uit te schakelen, klikt u op het tabblad Opstarten en schakel het selectievakje in om dumprep 0 0 -ko dumprep -ue start het systeem, volgens Microsoft. Wanneer u de instellingen van het systeem te veranderen, altijd een herstelpunt.

Waarschuwing

Spyware programma's kunnen zich benoemen eenzelfde wijze Dumprep.exe. Als je een verkeerde spelling van "dumprep," is het waarschijnlijk dat een spyware programma.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha