Wat is de Duitse zilver gemaakt?U mag hebben ondervonden objecten gemaakt van een mysterieuze substantie genaamd Duitse zilver en vroeg zich af wat precies, maakt dit metaal dan gewone zilver. Hoewel dit lijkt op metaal of sterling zilver rang, de Duitse zilver is eigenlijk een legering begunstigd door het feit dat zijn schitterende uitstraling logenstraft de samenstelling van de metalen onderdelen goedkoper.

Componenten

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, de Duitse zilver bevat in feite geen zilver op alle. In plaats daarvan werd deze metaallegering gegeven zijn naam omdat het lijkt veel op echte zilveren glans en textuur. Nikkel zilver zijn ook gemaakt van een combinatie van voornamelijk koper, gemengd met zink en nikkel. Dit is de reden waarom een ​​andere veel voorkomende naam voor zilver is Duits, "nieuwzilver".

Eigenschappen

Aangezien nikkel zilver is hoofdzakelijk koper, is de fysische eigenschappen van de koper, zoals vormbaarheid, weerstand en glans. Het is ook zeer geleidend. Naast het feit dat gesmeed, het metaal is vaak koud gehamerd, gezaagd en gevormd lakens commercieel geproduceerd.


Vormgeving

Nikkel zilver in uiterlijk lijkt op zilver, een metaal dat bevat ook koper. Inderdaad, de formulering van verzilverde gecreëerd in een poging om een ​​legering van koper zilver maken de sterkst mogelijke visuele overeenstemming zilver of zilver rang.

Variaties

Verschillen in de formule nikkel zilver te maken met variaties in de verhouding van de metalen. De verhouding meest voorkomende metalen voor de Duitse zilver drie vijfde van koper, nikkel en een vijfde vijfde zink. Sommige versies van deze legering enigszins verschillende verhoudingen van deze metalen hebben, en sommige kunnen alleen worden bereikt met koper en nikkel, en geen zink.

Toepassingen

Nikkel zilver is een metalen voorkeur voor gebruik in de bouw van muziekinstrumenten en instrument onderdelen, in het bijzonder fluiten, klarinetten en sleutels. Nikkel zilver wordt ook gebruikt als een goedkoper alternatief voor zilver in sieraden, huishoudelijke artikelen en enkele 'elektronica.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha