Wat is de diepte sprongen en wat zijn de voordelen?Bent u gericht op een aantrekkelijk lichaam, zoals Kim Kardashian te bereiken? Wilt u de toon van en pronken met je lange benen in die korte gebloemde jurk deze zomer? Nou, als je op zoek bent naar een perfecte workout onderlichaam, lezen van dit bericht kan helpen!

Een perfecte oefening om onze behoeften te voldoen training is wat we allemaal willen! Heb je gehoord van de diepte sprongen? Je weet dat je enorme spierkracht en sterke benen? Voor meer informatie over de diepte sprongen en hun voordelen, lees dan verder!


Wat zijn de diepte sprongen?

Diepte sprongen zijn een vorm van plyometrische oefeningen, die helpen om de kracht in de spieren te ontwikkelen. Atleten oefenen Box en diepte springt om je benen te versterken en verbeteren van hun prestaties sprint (1). De twee zijn relatief gelijk - zowel vereisen het gebruik van een doos, maar Box springt betrekken springen op een doos tijdens het springen Diepte vereisen springen door één.

Zo worden diepte sprongen gemaakt om uit te stappen van een doos en sprong als je de grond raakt. Deze geluiden echt makkelijk, maar ze zijn een soort 'super-training ". Diepte sprongen zijn alleen gevorderde atleten. Dit betekent dat u kunt beginnen met het maken van de diepte sprongen, zonder voorafgaande training, zoals u wellicht uiteindelijk ernstig beschadigen de beenspieren voor het leven.

Voorzorgsmaatregelen:

Hier is wat informatie bij de hand voor u voordat u begint met het beoefenen van de diepte springt:

Diepte sprongen vereisen speciale voorbereiding en training oefeningen met barbell, springen, sprinten en springen over een periode van enkele maanden.

Als u last heeft van spieren of pezen vermoeidheid, pijn of gevoelloosheid in de benen, knie of enkel, moet u zich onthouden van het doen van diepte sprongen.

Procedure om de sprong te maken Diepte:

Op het eerste gezicht, de sprong in de diepte ziet eruit als een atleet stapt uit een doos en hoogspringen. De schoonheid van deze oefening Plyometric ligt in de eenvoud.

De beginpositie van de diepte sprong moet u op een box Plyo of vast platform, dat 0.5-0.8m hoog staan. U kunt de hoogte van het platform te verhogen, als u wilt uw kracht op te bouwen en laat het als je wilt om uw snelheid te verhogen.

Je moet elkaar met je voeten op schouderbreedte staan.

Sla de doos met een voet, maar zorg ervoor dat tijdens de landing beide voeten de grond raken op hetzelfde moment.

Gebruik je armen om de snelheid toe te voegen aan de achterkant voor het afstappen van de doos Plyo en swingende krachtig omhoog voeten de grond raken.

Zodra je voeten de vloer raken, spring zo hoog mogelijk.

Het is belangrijk om op de uiteinden van de voeten en beperken de hoeveelheid tijd die de voet in contact komen met de vloer.

Stap terug op de doos Plyo voor de volgende ronde.

Tips om de diepte sprong goed te krijgen:

Doe een warming-up voor het uitvoeren van diepte sprongen.

Houd je rug recht te allen tijde.

Kijk recht terwijl het doen van de sprong.

Punten om te onthouden:

Professionele atleten presteren maximaal vier groepen van tien sprongen elke tijdens een trainingssessie. Sporters in opleiding kunnen maximaal drie groepen van vijf sprongen elke uit te voeren. Een interval van 10-15 minuten nodig is tussen de sets.

Je moet workout Diepte sprong niet meer dan twee keer per week.

Diepte springt werkzaamheden aan het centrale zenuwstelsel, zodat de atleten niet deze sprongen moeten uitvoeren net voor een race.

Ren de sprong van de diepte op een oppervlak dat is vlak en niet glad.

Voordelen van diepte sprongen:

De diepte sprong werkt de explosieve ontwikkeling van de spieren van de bovenbenen (quadriceps), de hamstrings, bilspieren (billen) en kuitspieren.

Helpt sporters te verhogen snelheid, behendigheid, en bereiken.

Het verbetert de treksterkte van de pezen, die op haar beurt sterk spiercontracties.

Dus, dit zijn de voors en tegens van de diepte sprongen! Begint te lopen ze vandaag, maar om wat voorzichtig te zijn! Als je dit artikel interessant vond en informatief, laat dan een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha