Wat is de betekenis van "Buffer?"Vaak zie je het woord "buffer" bij het bekijken van streaming video online. U kunt ook zien als we kijken naar de specs van een harde schijf of optische drive. Een buffer computer kunnen enigszins afwijken, afhankelijk van de context, maar het doel is hetzelfde, ongeacht de stijl.

Definitie

Een buffer is een opslagruimte of een apparaat dat de betrouwbaarheid van een datastroom beveiligt. Bijvoorbeeld, de meeste systemen van video streaming online met behulp van buffers; voordat een video begint te spelen, de computer downloadt de eerste paar seconden van de video en sla het op uw harde schijf. De video wordt afgespeeld vanaf uw computer, zoals de buffer blijft updaten met nieuwe content van de server. Als de verbinding tussen uw computer en de server wordt onderbroken, kan de video blijven om te spelen voor een paar seconden totdat het afspelen van video-software herstelt de verbinding.

andere buffers

De term "buffer" geldt ook voor de hardware van de computer. Bijvoorbeeld, een cd of dvd-station van de computer heeft een kleine hoeveelheid intern geheugen dat gegevens opslaat als u schijven branden. Het optische station dat u een continue stroom gegevens nodig hebben tijdens het proces van de totstandkoming van de plaat, en fouten kunnen aanwezig zijn op de schijf, indien de gegevensstroom wordt onderbroken, omdat je een programma hebt of open een opgeslagen bestand. Een buffer kunt u doorgaan met het gebruik van uw computer tijdens het branden van een schijf; als de harde schijf bezig is met een andere taak, het optische station haalt de gegevens uit de buffer totdat de harddisk weer vrij is.


Problemen

Een buffer is niet een waterdichte manier om de integriteit van een datastroom waarborgen. Zo zal een videostream stoppen als de verbinding met de server lang genoeg om de buffer afbrekende gebroken. De video blijft onderbroken totdat de verbinding worden hersteld en de buffer wordt gevuld.

Problemen oplossen

Als het moeilijk is omdat de grootte van een buffer niet voldoende om problemen die optreden voorkomen kan het in staat zijn om het probleem oplossen door de buffergrootte te verhogen. Zelfs als dit niet mogelijk met de hardware buffer, is het vaak mogelijk om de grootte van de buffer in een mediaspeler basis van software verhogen. Bijvoorbeeld, in Windows 7, de grootte van de buffer in Windows Media Player door gelijktijdig op de "Alt" en "M" toets om de menubalk weer te geven. Open het menu "Extra" en selecteer "Opties". Klik op het tabblad "Prestaties" en pas de instellingen aan met de "Network Buffering" stem om Windows Media Player te dwingen add-on content bufferen alvorens te spelen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha