Wat is de beste manier om snel gewicht te verliezen? 10 effectieve gewichtsverlies TIPSWat is de beste manier om snel gewicht te verliezen? 10 effectieve gewichtsverlies TIPS

En 'het mogelijk om snel gewicht te verliezen en geen flitsende beroemdheid diëten of wonder pillen nodig hebt om dat te doen. Het kan inderdaad veilig verliest drie of meer pond per week alleen door het volgen van een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging te nemen. Als je gewoon verbrand 500 calorieën meer dan je eet, elke dag voor een week is helemaal klaar om ten minste 1-2 pond van gewicht te verliezen en hier zijn tien effectieve manieren om u te helpen dat te doen:

1. Vul op groenten en fruit

Stapelen uw bord met groenten en het eten van vers fruit voor snacks. Groenten en fruit zijn een eenvoudige manier op te vullen minder calorieën, zodat de grootte van de porties van deze gezonde voedingsmiddelen te verhogen en zal helpen om de portiegroottes van de meest mesten voedingsmiddelen verminderen.


2. Krijg snelle uitbarstingen van de oefening

Als u vindt het saai te lang workouts doen, krijgen dan vijf minuten van snelle uitbarstingen uitoefenen waar en wanneer mogelijk. Jumping jacks tijdens tv-commercials of neem de trap in plaats van de lift op het werk, en al deze mini-workouts zal binnenkort oplopen in stakes calorieën te verbranden.

3. Zorg er altijd tijd voor het ontbijt

Ze iets voor het ontbijt altijd of laat verlies je energie en de verleiding om een ​​hapje te eten nutteloos. Doel voor een ontbijt van ongeveer 300 calorieën voor te bereiden op de ochtend; iets zoals havermout met noten, bananen en verse bessen, of pindakaas op volkoren toast, bijvoorbeeld.

4. Eet thuis en controle over de porties

U zult verbaasd zijn hoeveel calorieën je zelf kunt snijden met koken en eten thuis. Als je zelf te koken, kunt u de grootte van de porties te controleren en u weet precies wat er in uw eten. Restaurant eten en klaar maaltijden bevatten vaak veel meer calorieën dan ze nodig hebben.

5. Focus op de balans in uw dieet, niet over honger jezelf

Wat is de beste manier om snel gewicht te verliezen? Nou, het is zeker niet over honger en vasten. Het verliezen van gewicht snel is alles over evenwicht, want het is te snijden al het lekkers! Bij de voorbereiding van een maaltijd, na te denken over de balans van de verschillende soorten voedingsmiddelen en aan uw dieet variëren, zodat je een veel mager vlees, vis, groenten en fruit. Gewoon honger jezelf niet werkt, want het zal niet de energie om een ​​oefening te doen en misschien zelfs je ziek maken.

6. Maak uw kasten en zich te ontdoen van alle hoge calorie verleidingen

Je gaat hunkeren krijgen, zo schoon alle calorierijke voedingsmiddelen uit uw kasten en koelkast om de verleiding te vermijden. Maak je gedachten dat je gaat om dit te doen, vasthouden aan de beloften en je zult gewicht verliezen.

7. Verander je gewoontes en routines

Je hoeft niet alle warm en zweterig krijgen in de sportschool om gewicht te verliezen. Je kon gewoon veranderen sommige gewoonten. Als je normaal eet uw lunch om te werken en dan gaan zitten en een boek lezen, een wandeling rond het blok na de lunch plaats. Het veranderen van gedrag, om de tijden te vermijden als u normaal zou bereiken voor een hapje en iets gezonds te doen in plaats.

8. Verminder de calorieën laat op de avond

Een andere effectieve gewichtsverlies tips is om te voorkomen dat het eten voordat je naar bed. Doel om twee derde van je dagelijkse calorie-inname te eten tijdens de dag en niet alles laten totdat de avondmaaltijd. U moet brandstof te verbranden, tijdens de dag, zodat je de calorieën als je ze nodig hebt, niet alleen voor het slapen gaan.

9. Vind manieren om calorieën dat u geniet van branden

Er is geen twijfel dat de oefening zal calorieën te verbranden, maar dat mag niet worden uitgevoerd op een loopband in een sportschool. Als u ontdekt nieuwe hobby's die je leuk vindt en dat zal u meer bewegen te geven, dan zal je nauwelijks merken dat je ze aan het doen zijn. U kunt een sport te nemen, lid worden van een club, fietsen of gewoon wassen hun auto, in plaats van met de auto te wassen! Vergeet niet, als je verbrandt calorieën, dus het helpen gewicht te verliezen.

10. Houd een dagboek van uw vooruitgang

Houd een dagboek van wat je eet, wat oefening je te nemen en hoeveel gewicht je verliest. Het zal niet alle rozen en u kunt vinden dat je gewicht gaat nog maar eens, soms; maar het toezicht op wat je eet en hoeveel lichaamsbeweging u krijgt zal u helpen begrijpen waar uw calorieën vandaan komen en waar ze brandwonden.

Wat is de beste manier om snel gewicht te verliezen? Elke andere tips om gewicht te verliezen? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   2
September 8, 2015 | 01:12:11 | later 4 uur

Uitstekend artikel, heb ik genoten van een stuk. Zal er een deel 2 zijn?

  3   2
September 8, 2015 | 03:26:44 | later 6 uur

Hoe kan je gewicht te verliezen? Met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha