Wat is compassie meditatie en hoe dat te doen?Hij zou hebben gevoeld het verhaal van de barmhartige Samaritaan, is het niet? Deze gelijkenis verteld door Jezus aan zijn leerlingen, is het perfecte voorbeeld van wat is compassie. Terwijl de priester en de Leviet voeten ondanks wijzend op de reiziger brutaal gewonden liggen in het zwembad van bloed, stopt de Samaritaan en heeft de neiging om aan de behoeften van deze man. Jezus omschrijft dit als de manier waarop we onze naaste moeten liefhebben. Maar als je echt nadenken over de handeling, kon je zien dat het is vol van rijke en oprecht medeleven, en niets minder.

Om een ​​verdwaalde dier pijn doen aan een persoon die het slachtoffer van een ongeval is geweest, de mate en de aard lopen van mededogen varieert helpen. Terwijl velen van ons hebben dit meegemaakt, natuurlijk, studies hebben aangetoond dat mensen die genieten van meditatie zijn meer mededogen dan de groep niet-meditatie. Concentreren en focussen op je innerlijke zelf doet meer goed voor je lichamelijke en geestelijke toestand; Ook uw spirituele kant krijgt een boost, waardoor het een beter mens doe-goed.


Wat is compassie meditatie? Populair als meditatie Compassie, is een fantastische techniek die u toelaat om al die negatieve gevoelens die hebben vergaard in je geest, helpen zichzelf te openen voor de wereld te wissen. Dit lijkt vrij simpel eigenlijk; maar het feit blijft dat als je niet aangeboren meelevend, dan kun je uiteindelijk de uitgaven nogal een paar weken te houden van deze methode te krijgen. De basisregel, terwijl het beoefenen van deze meditatietechniek compassie is natuurlijk te zijn. Wees jezelf; forceer jezelf om iemand te zijn of iets dat niet waar is te doen.

We leren mediteren, en hoe te genereren en het verbeteren van het niveau van mededogen om een ​​beter sociaal wezen zijn.

Hoe doen Compassion Meditatie:

Hier zijn een aantal stappen die u door de juiste manier om te oefenen meditatie om de gevoelens die diep liggen binnen je herinneren:

Maak het uzelf gemakkelijk in een locatie van uw keuze

Zitten, bij voorkeur op een mat, in een positie waarin het heel comfortabel. U kunt ook op een stoel zitten; maar zorg ervoor dat je rug is recht, maar niet zo strak. Yoga asana's, zoals Sukhasana, Padmasana en Vajrasana zijn ideaal voor zich overgeeft aan deze meditatie.

U kunt ook in Savasana liggen.

Breathe Right

Ja, moet je om te ademen. Voel de weg stroomt de lucht in het interieur, vul uw lichaam, geest en ziel.

Laat Relax

Geen stress; zonder angst; gedachten. Ontspan. Laat je gedachten dwalen weg van al die gedachten die anders zou kunnen hebben een negatieve invloed meditatie. Haal diep adem en laat je lichaam te ontspannen en zich te vestigen.

Sluit Je Ogen

Sloot zijn ogen helpt om uit de buurt van visuele afleiding te blijven. Als u al mediteren, zou je in staat zijn om dit te doen met je ogen gedeeltelijk ook gesloten.

Focus je gedachten

Zodra je geest leeg is, kunt u beginnen met focussen. Denk aan een persoon die je inspiratie was. Je moeder, vader, echtgenoot, kinderen, of zelfs uw coach - Het kan iedereen zijn. Probeer je te focussen op een persoon, vooral als hij of zij hulp nodig heeft, in welke vorm. Toon de persoon en voel zijn/haar aanwezigheid.

Bieden sympathie voor een persoon bekend

Zodra je voelt de aanwezigheid van de persoon, kunt u voorzichtig en rustig te bieden zinnen medelijden met hem/haar. Je zou de volgende woorden te zeggen - "Laat uw pijn - fysiek, mentaal en spiritueel -. Vervagen Laat uw leven vol van vreugde, mededogen, voorspoed, geluk en tevredenheid." U kunt de woorden aanpassen aan uw behoeften.

Toon Self-Compassion

Dit is een stap in deze typische meditatie. Als u nodig hebt meelevend om anderen te zijn, moet u eerst ontwikkelen en versterken van zelf-compassie. Gezondheid. "Laat me vrij zijn van alle vormen van pijn. Laat me vol van puur geluk, tevredenheid, goedheid, welzijn en vreugde zijn voor altijd."

Bieden sympathie voor een persoon onbekend

Nu is het tijd om compassie voor iemand die niet weet te tonen, maar hij moet mededogen kon voelen. Uw melkboer, de man bij het warenhuis, of zelfs een persoon die werkt met u om uw fitness centrum - het kan iedereen zijn. Gewoon zijn aanwezigheid gevoeld en deel boven de woorden van medeleven.

Beëindig de meditatie met het aanbod van Compassion To The World

Zodra u klaar bent met het aanbod van mededogen voor een persoon onbekend is, is het tijd om de meditatie sessie te voltooien. De laatste stap is het aanbieden van compassie voor alles en iedereen in deze wereld, in de vorm onbeperkt. U kunt de volgende woorden of zin alleen iets dat het beste bij u past te gebruiken. "Dat de wereld is vrij van elke vorm van pijn. Laat iedereen en alles in deze wereld gelukkig, gelukkig, goed, en medelevend te zijn."

Laatste Woorden:

Start compassie meditatie gedurende 15 minuten per dag, het verhogen van de duurzaamheid, stelt automatisch het gevoel in de Just laat je gedachten reizen als het wil.; Zijn omzwervingen niet beperken. Alleen focussen op wat er om je aandacht te komen, om vrij te zijn, en de zinnen aan te bieden. Doe dit over een periode van tijd is natuurlijk zorgverlof.

Wees medelevend gedurende de dag; eerst wordt het moeilijk. Langzaam, over een periode van tijd, zal je beginnen om compassie te voelen, natuurlijk.

Begin direct met mediteren en verhoging van de niveaus van mededogen. Als u al mediteren, vindt u dit gemakkelijker en interessanter te vinden. Ik hoop nu heb je een idee over hoe meditatie mededogen te doen!

Heb je ooit geprobeerd mededogen meditatie? Het is u en uw leven veranderd? Deel uw ervaringen met ons rechts onder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha