WAT IPL ontharingssysteem EN FA IPL WERK?WAT IPL ontharingssysteem EN FA IPL WERK?

Hoe geweldig het leven zou zijn als we niet over die vervelende hoeven lichaamshaar regelmatig te verwijderen. Dankzij de wetenschap en technologie, hebben we nu de mogelijkheid om permanente ontharing, maar het gebeurt niet zo gemakkelijk en het is niet zo goedkoop als het scheren van je benen. Echter, niet alle laser, er is een andere manier om op grote schaal beschikbaar zijn voor de haargroei te verminderen en, misschien, beetje bij beetje, om zich te ontdoen van het haar dat je wilt. Dit is intense pulsed light ontharing systeem en hier is wat je moet weten:

1.

IPL ontharen

systeem

gebruikt gericht licht

Wat is IPL ontharen? IPL werkt door het focusseren van de lichtgolven op het haar te verwijderen. De golven worden vrijgegeven op regelmatige tijdstippen. De huid en bereiken de haarfollikel, waar het licht wordt omgezet in warmte die letterlijk verdampt de gloeilamp, de plaats waar haar groeit uit. Het interval tussen de pulsen is een paar milliseconden.


2. Het zendt verschillende golflengten

Dit is misschien wel het belangrijkste verschil met laserepileerapparaten. IPL ontharen apparaten met behulp van een reeks van verschillende golflengten van het licht. Het werkingsprincipe lijkt op de manier waarop kleding zwart licht absorberen: de lichtgolven het pigment in het haar, dat de kleur geeft richten, worden ze aangetrokken en vernietigen vervolgens de lamp, zoals gezegd.

3.

IPL ontharen

inrichting

Het is

in feite een lamp

Het apparaat dat deze lichtgolven uitzendt is eigenlijk een soort lamp, eerder vergelijkbaar met een normale gloeilamp. Denk aan een zaklamp die zal knipperen op zeer korte tussenpozen. Om deze reden, zijn IPL ontharing laser als minder effectief, omdat het mechanisme van haar beroep niet de mate van concentratie van het licht dat de lasers tentoonstelling mogelijk te maken. Toch is IPL niet echt beschouwd als een middel om permanente ontharing - permanente haar reductie klinieken noemen.

4. Het werkt op de bloedvaten te

Naast ontharing wordt gepulseerd licht gebruikt om spataderen te behandelen en, volgens sommigen is effectief voor dit soort huidproblemen. De reden hiervoor mening is dat spataderen veel dichter bij het oppervlak van de huid van een aantal haarzakjes en IPL apparaten hebben niet de indringdiepte de lasers.

5. IPL ontharen is goedkoper dan laser

Laser ontharing is een bedrijf vrij duur, en gezien het feit dat het moet een aantal sessies, als je wilt om zich te ontdoen van haar van een groter deel van het lichaam, de kosten opstapelen. Intense Pulsed Light ontharing is goedkoper dan dit, maar, zoals we hebben gezien, heeft zijn nadelen, dat zelfs het speelveld tussen haar en de laser.

6. IPL ontharing werkt het beste op een lichte huid

De reden waarom het melanine wordt genoemd - het pigment dat de doelstellingen van intens gepulseerd licht voor vernietiging. Een donkere tint van de huid betekent meer melanine in de huid, niet alleen in het haar, zodat het licht zou min of meer gezegd, niet weten welk deel van de huid te richten en kan brandwonden op de huid veroorzaken. Tegelijkertijd moet de haren ook worden gekleurd - werkt niet op haren wit of grijs bij gebrek aan voldoende melanine.

7. De IPL verwijderen?

De meeste vrouwen melden dat de IPL ontharing werkt, maar het duurt meerdere sessies om resultaten te zien. Laser ontharing, IPL vereist dat je door meerdere sessies. Dit komt door de zogenaamde haargroeicyclus. Ze zijn het meest effectief vernietigd wanneer ze in de groeifase, vóór de rustfase, maar het probleem is dat niet alle haren aan dezelfde model. Met andere woorden, tijdens de eerste zitting sommige van hen zal worden vernietigd - die in de groeifase waren.

8. Slecht nieuws voor blondines natuurlijke

IPL ontharen systeem kan niet worden verwijderd blonde haren, en die ook rood haar. Laser kan allebei doen - vergeet niet, zowel doelgroep melanine en melanine is er in deze haarkleur. Dermatologen echter hopen dat een therapie op basis van radiogolven of echografie kan ontstaan ​​in de toekomst, dus geef niet op. Nog, ze waarschuwen dat je niet moet geloven advertenties klinieken die hun laser kan haar te verwijderen.

9. Er is pijn en ongemak tijdens het gebruik van IPL ontharen systeem?

Zoals laserbehandeling, IPL is niet echt pijnlijk - tenzij, natuurlijk, is er een drempel zeer, zeer lage pijn. Het gevoel is nog een typische milde ongemak en heel licht branderig gevoel, volgens mensen die het hebben geprobeerd. Sommigen beschrijven sensaties vergelijkbaar met het spel van een kind met een kleine rubberen band of een daling van frituurvet landing op je huid. En natuurlijk sommige gebieden van het lichaam gevoeliger zijn dan andere.

10. IPL bijwerkingen van ontharen

Deze zijn niet veel - wat roodheid van het behandelde gebied, zelden enige zwelling behoren tot de meest voorkomende en ze verdwijnen binnen enkele dagen. Dit geldt voor mensen met een lichte huid, dat wel. Het draagt ​​herhalen, dus we zullen herhalen - Hoe donkerder je huidskleur, hoe groter de kans is om zich te verbranden terwijl het krijgen van IPL. Het is niet echt eerlijk dat IPL alleen effectief kan worden gebruikt op zo'n klein deel van de bevolking, maar dan, laten we toegeven dat donker haar op een lichte huid zijn veel zichtbaarder dan die op lichte huid en donker op een donkere huid, dus wat je verliest door permanente behandelingen, krijg je in het zicht minder. Dit is, althans, een zekere mate van comfort tot de wetenschappers onder de knie krijgen van de radiogolven en ultrasone.

Hij IPL ontharing systeem werkt voor u?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha