Wat invloed op de huid?Die uw huid is gemaakt van jullie weten nu. Maar wat zijn de dingen die je huid beïnvloeden? Zijn dagelijkse routine en levensstijl. Kijk eens.

Wat invloed op de huid?

Milieu-overwegingen:

Klimaat: Natuurlijk, je bent al op de hoogte van dit. Zomer maakt de huid vette of droge huid als je een meisje bent, huidtype wordt, min of meer, normaal. Gecombineerde en vette huid lijdt letterlijk in deze periode. Nogmaals, als je in een kust of vochtige, de huid is vettig. En, als je in de heuvels wonen, is de huid droog. Maar, het ene ding dat je in gedachten moet houden is dat het niet jouw soort van echte huid zou kunnen zijn. Als je onder invloed van weer en klimaat, meer dan je verkijken uw huidtype. Maar, moet huidverzorging altijd uw huidige conditie van de huid.


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rieten Paradise

Blootstelling aan natuurlijke krachten:

Zijn blootstelling van uw huid in de zon? Of, kunnen worstelen met het drukke verkeer van de avond, terwijl het woon-werkverkeer terug van het werk thuis of misschien is het te stoffig in de buurt van uw plaats woon? Of, kon je genieten van fietstochten? Ja, ze hebben allemaal een of de andere kant effect op je huid. In het algemeen, uitdrogen van de huid en helpen uw huid verouderen sneller.

Producten die worden gebruikt op de huid:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Shawn Campbell

Ja, de producten in gebruik kan invloed hebben op uw huidtype. Als je agressieve producten te gebruiken, kan de huid droog geworden en waar als je meer gebruiken hydraterende producten, kan de huid vettig zijn. Zo is de selectie van producten voor uw huid is een zeer moeilijke baan !!!

Hormonale problemen:

Dit is iets dat niet in uw controle, maar het kan grote schade aanrichten op je huid. De huid kan plotseling beginnen te barsten of zou kunnen krijgen drier.So, zorgen voor hun eigen gezondheid, voor zover mogelijk, het houden van uw gezonde levensstijl.

Uw Lifestyle

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld. .

Water en Dieet:

Natuurlijk, wat je eet reflecteert op je huid. Als je niet genoeg water drinken, of het nemen van voldoende voedsel moisturizers, uw wil huid wordt dof en als je eet genoeg voedsel gezonde vetten, zal uw huid zacht te kijken. Probeer het !!!

Oefening:

Overmatige lichaamsbeweging kan de productie van talg in extra dus pas verhogen !!! Gebrek aan lichaamsbeweging in uw dagelijkse routine, het gebrek aan gezonde bloedcirculatie, hetgeen een factor die bijdraagt ​​tot de huid stralend en zacht.

Sleep:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door RelaxingMusic

Gebrek aan slaap is altijd schadelijk voor uw skin.It droogt altijd de huid en maakt het overtreedt het type rijpere huid.

Je routine huidverzorging:

Je bent niet de verzorging van uw huid op alle? Of, het nemen van te veel verzorging van uw huid? Vergeet niet, dan is alles slecht !!! Dus, hou de controle manie afschilfering en gezicht aflaten in controle.

Alcohol en roken:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Slava

Niet erg gebruikelijk in India, maar nog steeds zijn er veel vrouwen genieten van deze ondeugden. Niets mis in je keuzes, maar zorg tot matig zijn of invloed op de huid vrij slecht.

Ook gebruikt voor Airconditioning:

Jij bent een van de AC buff? Of, moet u de hele dag door te brengen in een kantoor met airconditioning? Ja, steelt vocht uit de huid. Dus, zorg ervoor dat je een luchtbevochtiger in uw huis en houden hydraterende en hydrateren de huid op regelmatige tijdstippen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha