Wat doet het uitstelHet uitstel is een probleem en een echte obstakel in je leven als je het zo vaak dat het al snel een gewoonte kan worden.

Wat doet het uitstel en waarom Procrastinate

Uitstel is een gewoonte van om vervolgens af te zetten om dingen te doen en in plaats van het realiseren van de tijd, laat het voor later, of morgen. In het algemeen, uit te stellen de uitvoering van bepaalde taken aan een van de volgende redenen:

  • Voor deze taak doen we niet graag.
  • Waarom zien we niet hoe we in staat zijn om dit te bereiken zou zijn.
  • Omdat we geloven niet dat het echt nodig is.
  • Omdat wij vele malen voor luiheid hebben gegeven, is het nemen van op ons: wij hebben een gewoonte geworden.

Dat is waarom ik de dingen te laten tot het laatste moment, toen we hebben geen andere keuze dan om ze te maken, meestal omdat er een persoon die roept en geen incarnatie heeft een kostprijs. En dat is waarom we uiteindelijk doen, niet voor de beloning van een job well done, maar vaak aan straf of het verlies van iets dat is belangrijk voor ons te vermijden.


Prioritering niet uitstellen

Stel dagelijkse prioriteiten is van cruciaal belang om optimaal te leven en we dragen onnodig, als onze dag heeft specifieke tijden en onze mogelijkheden ook. En we herkennen dit voorkomt problemen en voorkomt dat we estresemos in een vergeefse poging om te geloven dat we altijd meer kunnen doen en we beter kunnen doen.

Soms is het wel, en is geschikt vernietigen beperkende overtuigingen en bereid zijn om onszelf uit te dagen en te bewijzen onszelf, vooral wanneer we rejimos de wet van de minste inspanning, maar soms zijn ze dwingen ons te vaak onze grenzen en de belasting schakelt ontwerp wet.

Het uitstel is een probleem en een echte obstakel in je leven als je het zo vaak dat het al snel een gewoonte kan worden. Dan wordt uitstelgedrag uw natuurlijke manier van doen, of liever gezegd, niet om dingen te doen.

"Nalatigheid" of "luiheid" wordt ook wel, want zelfs met een zeer grandioze naam, vergis je niet, want het is niets anders dan luiheid om iets dat we weten dat gaat kosten en zelf te overtuigen intern reden uitgesteld adres deze aan te pakken school werk.

Hoe je uitstelgedrag

Wanneer we geconfronteerd worden met een taak die moet worden uitgevoerd door te eisen dat de werknemers, opent een mogelijke keuze: we kunnen het meteen doen of u kunt het laten voor later. Als we kiezen voor de tweede optie, omdat er iets meer dringende prioriteit zal onze tijd in beslag nemen, in dit geval gaat het niet om uitstel. We zijn net het controleren van prioriteiten.

Maar het kan ook gebeuren dat we laat het voor later, want we worden vermaakt of "afgeleid" in elke activiteit die is niet het belangrijkste, ik wil gewoon dat we ons realiseren of is het makkelijker om te doen. In dit geval kunnen we praten over uitstel.

Meestal wanneer je uitstelgedrag, wij zelf overtuigen onze speciale redenen voor later verlaten van de baan: het is niet zo belangrijk, het geeft me veel tijd om het te doen op een later tijdstip, kunt u wachten tot morgen, enz.

En soms ons onderbewustzijn vertelt ons: "Ik weet niet hoe het te doen en ik wil niet mijn onvermogen te laten zien, dus ik kan altijd wachten tot morgen om te zien of ik het doen of niet optimaal doen kennen."

En vele, vele malen, we leven ons leven onverantwoordelijk en eenvoudig, zijn we gewend om uitstelgedrag, want er is altijd wel iemand die eindigt ons huiswerk, of wanneer u gestopt hen niet te veel gaan, of niet over had ernstige gevolgen, of een controle en niemand weet wanneer procrastinas ... of waarom niet zeggen, soms luiheid kan.

Vermijd Uitstel

  • De eerste stap: in de stoel zitten als de computer werken, neem nauwkeurig instrument om de taak uit te voeren, gaan halen, pak de telefoon als er een gesprek ... dat is: neem de eerste stap. Actie. Leg niet te veel nadenken, gewoon bereid zijn om dit te doen.
  • Versieren is leuk en gemakkelijk: Ik noem het "siert de taak" of "doe het mooiste," het toevoegen van kleine dingen die kunnen worden gebruikt om de smaak van het moment en maken het mooi, zelfs als de taak saai of zwaar kan resultarte. Bijvoorbeeld: als je moet gaan voor een management of administratieve bureaucratische tragándote saai code, draag iets dat maakt u zich beter voelt maquíllate @ Glam (voor vrouwen). Of, als het gaat om het strijken of schoonmaken van het huis, zet je favoriete muziek en waarom niet gooien sommige dansen. Alles wat je nodig hebt om het werk dat je doet animeren.
  • Stelt u zich eens kijken: dit geeft uitstekende resultaten. Stel je voor dat iemand naar ons te kijken, doen we al onze expertise in het spel. Het is niet een mechanisch, routine of karwei, het is een representatie van een persoon voor een publiek ... aan wie je wilt.
  • Reiniging en details: is een manier om actief te bestuderen: draai elke heilige moment. Is het niet te schrijven op de computer beukende toetsen: voorzichtig fondles hen en aandacht besteden aan elk van sensaties: zet je ziel erin, je vijf zintuigen ... en nog een.
  • Beloning: als je uitstelgedrag hebben overwonnen en besloot om te gaan met het, geef jezelf een beloning, een beloning. Maar klein genoeg: een kopje koffie met een vriend na een vervelende, maar noodzakelijke beheer op het stadhuis, een ijsje na een aantal sales gesprekken die je droeg, terwijl het uitstellen van een voetmassage machine na het regelen van de tuin, etc ..
  • Jurk Disclaimer: eigenlijk is dit de beste en de meest duurzame. De overname van de verantwoordelijkheid voor je leven en voor uw elke daad, het creëren van je toekomst in deze. Geef niet toe aan zelfbedrog wat er ook gebeurt. Geen blaam anderen of doen of niet gedaan. Geen excuses: integendeel, leven zonder verontschuldiging en te elimineren "is dat" je leven. Begint om vertragingen te voorkomen want misschien wat er gebeurt is dat je wilt veel, maar doet weinig en te beginnen om de situatie te veranderen, moet je bewust te worden en te gaan doen meer.

En weet je wat het populaire spreekwoord: "Ga niet weg voor morgen wat je vandaag kunt doen" en "de weg die leidt naar het plein, ooit"

Dus ... om de stier bij de horens en het te laten werken, geen excuses ...

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha