WAT dieet van rauwe voedingsmiddelen en wat zijn de voordelen?WAT dieet van rauwe voedingsmiddelen en wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende soorten raw food dieet, maar de hoofdlijnen van het idee is dat je verbruikt meestal ruwe, onbewerkte, biologische voeding. Sommige mensen volgen een veganist 100% raw food dieet, terwijl anderen volgen een dieet dat voornamelijk bestaat uit rauw voedsel en kan onder meer zuivel, vis of vlees. Dat alle mensen die een raw food dieet volgen het erover eens is dat rauw voedsel bevat levende enzymen die zouden worden vernietigd als het eten was tot boven 47 graden Celsius worden verhit en dat hoe hoger het percentage van rauw voedsel dat je eet De gezonder zijn. Hier zijn tien voordelen die voorstanders van het dieet zeggen dat je krijgt op een dieet van rauwe levensmiddelen:

1. Verhoogde kwaliteit van de slaap

In het algemeen, mensen die meer rauw voedsel eten zeggen dat ze een betere kwaliteit van de slaap. De meeste mensen zeggen dat ze elke nacht minder slaap nodig hebben, en wanneer ze de slaap doen, ze dieper slapen. Net als een goede nachtrust is dus van vitaal belang voor veel van de processen van het lichaam, zou dit natuurlijk een groot voordeel zijn om een ​​raw food dieet.


2. De additieven suiker, zout en kunstmatige Minder

Een van de belangrijkste voordelen van het raw food dieet is dat de mensen die deze levensstijl volgen verbruiken aanzienlijk minder suiker, zout en kunstmatige toevoegingen. De meeste volwassenen in de westerse wereld verbruiken te veel suiker en zout, en de meeste verwerkt voedsel bevat kunstmatige toevoegingen die ziekte en de bijwerkingen kunnen veroorzaken. Het maken van de meeste van het voedsel dat je eet, rauw voedsel, het snijdt neer onmiddellijk het nemen van al deze.

3. De niveaus lagere cholesterol

Lage niveaus van cholesterol is een van de voordelen voor de gezondheid van de raw food dieet. Eet meer rauwe groente en fruit is aangetoond dat het niveau van slechte cholesterol in het bloed. Als 70% van het dieet op basis van rauwe levensmiddelen en daarna de concentratie van cholesterol in het bloed aanzienlijk verminderen.

4. verbetering van de energie-niveaus

Mensen die een raw food dieet melden ook veel hogere niveaus van energie, dat is te wijten aan lagere niveaus van giftige stoffen die worden verbruikt met hun voedsel. In feite, sommige atleten volgen een raw food dieet te helpen om hun energie-niveaus.

5. Het kan helpen met gewichtsverlies

Een andere belangrijke attractie van een raw food dieet is dat het een grote hulp bij het afvallen kan zijn. De vezelrijk, vetarm dieet dat voornamelijk bestaat uit rauwe groenten en fruit betekent dat je gewicht natuurlijk te verliezen, en je zult nog steeds alle voedingsstoffen die u nodig hebt.

6. betere spijsvertering

Betere spijsvertering is een ander groot voordeel van de raw food dieet. Koken van voedsel vernietigt een deel van de natuurlijke enzymen die bevat. Deze enzymen helpen het lichaam verteren van voedsel, zodat het voedsel dat je eet meer rauwe, het spijsverteringsstelsel wordt efficiënter en dus meer voedsel u aan boord te nemen wat je eet.

7. Verbeterde helderheid van denken

Als je eet alleen rauw voedsel, zijn ze meer kans om meer superfoods natuur eten. De voeding die je verdient van deze voedingsmiddelen, verhoogt niet alleen uw lichamelijke gezondheid, het zal ook te verhogen van uw geestelijke gezondheid. De volgelingen van een raw food dieet te zeggen wie hun gedachten geautoriseerd en helpt hen om sneller betere beslissingen te maken.

8. versterkt het immuunsysteem

Boost het immuunsysteem is een van de belangrijkste voordelen van het raw food dieet. Raw food bevat de hoogste concentratie van vitaminen en voedingsstoffen die voedingsmiddelen verwerkt, en kan ook meer bacteriën bevatten, maar dat kan een goede zaak zijn. Blootstelling aan bacteriën versterking van het immuunsysteem en vermindert allergische gevoeligheid.

9. U kunt de eetlust te verminderen

Interessant is een neveneffect van het volgen van een raw food dieet lijkt te verlangen naar dingen zoals alcohol en koffie te verminderen. Aanhangers van het dieet rapport dat zij niet langer cafeïne om ze wakker te maken of alcohol nodig hebt om ze te ontspannen. En, als ze krijgen een verlangen naar iets zoets, bereiken voor vers of gedroogd fruit in plaats van snoep.

10. Het kan helpen afweren kanker

Het eten van rauw voedsel zal een gunstig effect hebben op de gezondheid, want je zal het eten van minder vet en verwerkte voedingsmiddelen. Lifestyle Eten Rauw bleek ook een positief effect op de gezondheid van vrouwen in het bijzonder hebben. Een Duitse studie, uitgevoerd in 2003 bleek dat vrouwen die rauwe groenten aten hadden minder kans om borstkanker te ontwikkelen. Het denkt dat het was omdat de groenten koken vernietigt een deel van de fytonutriënten in hen.

Kent u een aantal andere voordelen van het raw food dieet?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha