Wat chemicaliën nodig zijn voor latex schuim te maken?Een groot deel van Hollywood magie wordt gemaakt met behulp van latex schuim. Maskers, poppen en andere accessoires kostuums zijn slechts enkele van de toepassingen voor schuimrubber. Bovendien kan het latexschuim worden gebruikt matras pads. Als u geïnteresseerd bent in het maken van latex schuim zijn, moet je weten welke chemicaliën worden gebruikt en in welke verhouding.

Hoe doen latex foam

Latex schuim is relatief eenvoudig te doen (mits je de juiste ingrediënten). Gewoonlijk duurt vier chemicaliën latex schuimen: vloeibare latex, een schuimmiddel, een middel gel, en een helende agent. De kavels worden typisch in een kom-menger standaard formaat dat wordt gebruikt om verschillende voedselproducten zoals cake. Elke chemische stof kan worden gekocht bij verschillende kunsten en ambachten winkels en speciaalzaken in de speciale effecten en kunststoffen.

Om het proces van latexschuim beginnen, begint met het belangrijkste vloeibare latex. Vloeibare latex is gemaakt van natuurlijke latex (dat is het sap van rubberbomen). Vaak wordt een kleine hoeveelheid ammoniak toegevoegd aan de natuurlijke latex worden gebruikt als een stabilisator. U krijgt 150 gram vloeibare latex nodig om een ​​standaard veel te maken. Daarnaast zijn er 30 gram schuimmiddel, 16 gram gel middel en 10 gram verzorgingsmiddel. Het schuimmiddel is gemaakt van chemicaliën die worden gebruikt om vloeibare zeep en sommige weekmakers maken. Voor de agent gel, wordt dit meestal gemaakt van materialen zoals pectine (een natuurlijke Geling middel gevonden in veel fruit). De genezende agent gebeurt zwavel, antioxidanten en antiozonants. Zodra deze stoffen worden gecombineerd, meng ze elkaar tot het mengsel dik. Het is belangrijk op te merken dat de mengtijd staten zijn iets van een bedrijfsgeheim onder de fabrikanten van latex schuim. Experimenteer met verschillende partijen spijkeren een mengtijd van precieze beneden.


Indien gewenst, tijdens het mengproces, kleurstoffen worden toegevoegd. Typisch, gewoon voedsel kleuren gebruik je. Houd er rekening mee dat als je een kleurstof gebruikt, zal de gehele partij die kleur zijn; Dit kan de verf te maken of te versieren schuim moeilijk als je een donkere kleur te gebruiken.

Tenslotte, zodra het mengsel gebruikt kan worden in een vorm gegoten en gebakken. Kook het mengsel in de oven op 100 graden Celsius of 212 graden Fahrenheit. De kooktijd kan uren duren. Net als bij de mengtijd, exacte kooktijd is een goed bewaard geheim. Controleer het mengsel regelmatig om gewenste dikte.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha