Wat betekent het kopiëren en plakken bedoel?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 6


Als u een tekstverwerker gebruiken, weten hoe om te kopiëren en plakken op het materiaal zal u helpen om efficiënter te werken. Hiermee kunt u het materiaal eenvoudig overbrengen zonder opnieuw te typen.

Tekst selecteren

Met een tekstverwerker, kunt u de tekst selecteren door deze te markeren met de cursor naar een andere locatie worden overgebracht. Houd de linkermuisknop ingedrukt en scroll omhoog of omlaag om de tekst te markeren.

Tekst kopiëren

Nadat u de tekst selecteren met de rechtermuisknop op en kies "Kopiëren", of klik op "Kopiëren" in de werkbalk of in het drop down menu. Selecteer "Cut" als u het wilt vanaf de huidige locatie te verwijderen.


plakken

Klik met de cursor naar de nieuwe locatie waar u de tekst wilt plakken. Dan, klik met de rechtermuisknop en kies "Plakken", of gebruik maken van de werkbalk en selecteer "Plakken".

Lengte van de tekst

U kunt kopiëren en plakken van tekst van iedere lengte, van een woord om een ​​hele manuscript.

Transfer tekst naar een ander document

U kunt tekst uit een bestand kopiëren en plakken in een ander. De werkwijze blijft hetzelfde; gewoon de volgende document te openen na de tekst kopiëren en plakken van de tekst op de gewenste plaats.

Doorverbinden van een afbeelding of ander materiaal

U kunt een afbeelding overbrengen op dezelfde manier, behalve dat je alleen maar te klikken op het een keer, zonder te hoeven scrollen. U kunt een combinatie van tekst en afbeeldingen over te brengen door de linkermuisknop ingedrukt te houden en te scrollen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha