Wat betekenen de kleuren in Love Beads vertegenwoordigen?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 0


Liefde parels al sinds 1960 geweest en kan worden gemaakt van een verscheidenheid van glazen kralen van hout of kunststof kristal. Ze zijn meestal lang, veelkleurig strengen gedragen als een armband, ketting, enkelband of riem. Terwijl de kleuren hiel wordt gedacht symbolisch van bepaalde emoties en attributen te zijn, wordt de verbinding tussen de kleuren en hun betekenis niet beperkt tot liefde kralen. De kleuren zijn bedoeld om een ​​specifieke betekenis hebben in de hele kunst van het maken van kralen en sieraden.

Viola

The Color Purple is een krachtige kleur die zelfrespect en innerlijke kracht symboliseert. Het wordt ook geassocieerd met spiritualiteit en faciliteert de mentale en emotionele stress, volgens de website juwelen Kralen Design. Betekent wijsheid, waardigheid en onafhankelijkheid, en wordt vaak gedragen door creatieve mensen en mensen met hart en avontuurlijke geest.

Blauw

Blauw is de kleur van de lucht en de zee en is de rust en vrede. Blauw is voor mensen met een teder hart die waarde hechten aan de creatieve aspecten van muziek en kunst, de site Sieraden Kralen ontwerp legt. Blauw is ook nuttig bij het bevorderen van inspiratie en hoop; donkere tinten geven de kracht en autoriteit.


Groen

Groen is de kleur van Moeder Natuur en de planten en bomen. Als zodanig wordt geassocieerd met groei, vruchtbaarheid en geboorte. Het kan ook verwijzen naar de stabiliteit en harmonie. En 'verbinding met de natuur maakt het een groene kleur geassocieerd met genezing, liefde en mededogen. Omdat groen is de kleur van geld, kan financiële voorspoed vertegenwoordigen.

Rosa

Roze wordt geassocieerd met liefde en als zodanig is de ideale kleur voor de liefde kralen. Terwijl zowel roze en rood vertegenwoordigen liefde, is roze meer nauw verbonden met romantiek, terwijl rode meer afgestemd op de fysieke passie, volgens de website Sieraden Kralen Design. Rosa wordt gedragen door mensen met een teder hart die willen om te genezen van de pijn of depressie. Rosa geeft ook onschuld, jeugd en vrouwelijkheid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha