WAT ALS ik krijg honger 's nachts? 8 tips voor het eten voor het slapen gaanWAT ALS ik krijg honger 's nachts? 8 tips voor het eten voor het slapen gaan

Als je de midnight snack, het is niet moeilijk om op te staan ​​en maak een middernachtelijke raid op de koelkast. Je dat overweldigend gevoel honger, je maag moppert en zelfs als je probeert om terug te gaan slapen, alles wat je kunt denken is voedsel. Als je op een dieet, dan is uw lichaam releases een hormoon ghreline in reactie op uw snel, en dit is wat de oorzaak van die intense gevoelens van honger, maar je zult opgelucht om te weten dat er dingen die je kunt doen om af te weren snack middernacht, dus lees onze acht tips over hoe om te gaan met hen:

1. Denk aan iets anders!

Het kan makkelijker dan het in werkelijkheid is lijken, maar met de gedachten van voedsel met gedachten over een favoriete activiteit kan je gedachten af ​​van de knagende honger. Een studie wees uit dat als je denkt echt hard, en stel je voor dat je eigenlijk aan het doen zijn een activiteit die u genieten, dan is de gedachten van deze activiteit zal het verlangen te vergemakkelijken.


2. Drink een kopje kamille

Als je honger hebt 's nachts om een ​​kopje kamillethee, die u zal helpen uw cravings voor voedsel en de ontspannende ritueel van het drinken van thee bereidt je voor op een goede nachtrust we vergeten te drinken.

3. Klop de onbedwingbare trek voor het slapen gaan

Als uw wens is dat je geraakt, zelfs voordat het naar bed gaan, dus de beste manier om niet te bezwijken voor hen is om je geest volledig te bezetten. TV kijken niet echt het werk doen maar, als uw geest kan dwalen, zal moeten iets dat je echt kunt richten op het lezen, meditatie of doe een puzzel. Als je je verveelt, heb je meer kans om snack.

4. het verlangen naar suiker Klop

Verlangen naar suiker kunnen de ergste en dat zal leiden u naar de jam of snoep voordat je zelfs hebt gerealiseerd dat je doet. Blijkbaar kan de geur van vanille of jasmijn verlangen naar suiker te beteugelen, dus proberen om een ​​vanille geurende luchtverfrisser in uw huis of brandende vanille geparfumeerde kaarsen te maken aan de honger naar een zoete snack te beteugelen.

5. Eet later

Als je slaperig bent, de wilskracht is lager en dus je zal naar het hongergevoel gemakkelijker te geven; weerstaan ​​honger, vroeg in de avond en mokkend terug van uw tijd voor het diner een uur of twee, zodat ze meer vol is wanneer je naar bed gaat. Op deze manier moet je beter te slapen en hebben niet de late night onbedwingbare trek.

6. Eet een gezonde late night snack

Er is niets mis met het eten van een late night snack, zolang je eet de juiste dingen en niet te veel eten. U kunt de honger te verslaan met een hapje van wat rauwe groenten zoals wortelen, peren en appelen, die rijk aan vezels zijn, zodat het vult, en zal het verlangen om iets minder gezond eten te verwijderen. Beste voedingsmiddelen te eten voordat bed zijn ook gevonden: yoghurt, kefir, watermeloen, meloen, popcorn, warme melk, soepgroenten, bosbessen, kersen, bananen, kwark, zoete aardappelen, havermout, sla, selder ... maar zorg ervoor dat je een kleine portie eten.

7. Poets je tanden

Een goede manier om het verlangen om te eten, zo niet de honger zelf, is om je tanden te poetsen snel, misschien na het eten te vermijden. Je echt geen zin hebt om later te eten, omdat je niet wilt hebben om zijn tanden te poetsen weer, en de smaak van de tandpasta in de mond zal je een beetje 'zoetheid dat verlangen kan geven.

8. Verbeter uw slaapgewoonten

Het kan niet de honger die wordt wakker, het zou kunnen zijn dat je wakker om andere redenen, dan is er honger. Ga naar bed hetzelfde tijdstip iedere avond en komen in een regelmatig slaappatroon; Vermijd ook het drinken van te veel cafeïne tijdens de dag. Als je 's nachts wakker, probeer dan een glas water in plaats van voedsel, omdat je zou kunnen verwarren dorst naar honger.

Wat doe je als je honger hebt 's nachts? Heeft u nog andere suggesties om te eten voor het slapen gaan? Aarzel dan niet om te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   1
April 13, 2015 | 11:08:58 | later 1 uur

Incredible site! Love Love Love het lezen van alle advies! dank

  1   0
April 13, 2015 | 18:04:12 | later 8 uur

beste you.good !!!

  5   1
April 13, 2015 | 23:25:32 | later 13 uur

dank u zeer voor dit. Goed !!!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha