Wassen van het gezicht schoon en helder schuimEcht geweldig en handige Face Wash - Zeker Ideaal voor de vette huid !!


Vandaag ga ik om herziening van de Clean & Clear Foaming Facial Wash, een mooie gezichtsreiniger gelanceerd door het populaire merk, Johnson & Johnson Limited. Ik hou van Johnson & Johnson producten te gebruiken in dat werk geweldig voor bijna alle huidtypes. Daarom heb ik gedacht dat ik dit een schot te geven. Ontdek hoe het werkte op mijn huid.

Productomschrijving:


Clean & Clear Foaming Facial Wash is een zacht wassen en 100% olievrije gezicht dat dagelijks gebruikt kan worden. Het is een kleurloze en transparante gel-achtige substantie die uitsluitend gemaakt voor diepe reiniging van de huid. Het wist alle onzuiverheden zonder verstopping van de poriën van de huid, wat resulteert in minder puistjes. De formule rijk schuim product dat schone en heldere huid die gloeit geeft. De duur van het product is 36 maanden.

Prijzen:

Rs. 45 tot 50 ml. en Rs. 90 tot 150 ml.

Hoe te gebruiken:

Giet een kleine hoeveelheid in de palm van je hand nat en werken in een rijk schuim. Masseer zachtjes op het gezicht, de ogen vermijden. Naspoelen. Tweemaal daags te gebruiken voor de huid die is schoon, helder en mooi

Ingrediënten:

Triclosan, Lauryl fosfaat en glycerol

Mijn ervaring met schoon en helder schuimende gezichtsreiniger:

Nu, laat me je vertellen over mijn mening over dit product. Ik wil graag beginnen met uit het pakket van Clean & Clear Foaming gezicht wassen. Is niets meer dan een simpel plastic fles die past in de palm van mijn hand gemakkelijk. Maar de vorm van de fles is vrij uniek en ik echt leuk. Was een perfecte vorm 'D' met een ronde opening aan de bovenzijde, waardoor het hanteren van het produkt veel gemakkelijker. De flip-top cap is alleen geschikt om de juiste hoeveelheid van het wassen van het gezicht gieten, zelfs wanneer ze niet in staat om gebruik van beide handen maken. De fles is volledig transparant met slechts een vage oranje tint. Dus, ik kan gemakkelijk zien de inhoud binnenkant links door de container. Ook al is het een plastic fles, is robuust en reis-vriendelijke. Kan ik hou het in mijn tas elke keer als ik naar buiten ga zonder zorgen over lekken.

Niet alleen de verpakking, maar zijn ook zeer onder de indruk van het product zelf. De consistentie van de stof is een beetje 'anders dan andere gezicht wast beschikbaar in de markt. Het heeft geen kleur. U kunt gemakkelijk verwarren wat water vanwege de transparantie. Maar de consistentie van het product dik en kleverig garandeert dat sterk lijkt op een geleiachtige stof in plaats van een vloeistof. Ook geen type microkorrels zichtbaar in bijna alle andere soortgelijke producten.

Voor de toepassing van het wassen van het gezicht, ik volg gewoon de instructies op het blikje. Het vereist een zeer kleine hoeveelheid van een rijk schuim te produceren en kan gelijkmatig op de huid gemasseerd. Het product is zeer effectief in het verwijderen van stof en vuil uit mijn gezicht. Ik ook gebruikt wanneer mijn gezicht zit vol met stof en vuil naar huis terug te keren na een hectische dag, en ik moet zeggen dat het werkte goed. Mijn huid is niet dat de acne-gevoelige huid en ik heb niet gehad breakouts tijdens het gebruik van dit gezicht wassen. Het geeft ook een aangenaam gevoel van frisheid direct, onmiddellijk na het aanbrengen.

Echter, een ding dat ik graag Clean & Clear Foaming Facial Wash is dat ik nodig heb om mijn gezicht direct na elke toepassing hydrateren. Ik heb een droge huid en olie-vrije formule met 100% van het product maakt het nog droger. Dus, heb ik besloten om het opnieuw te gebruiken in de zomer. De fles heeft niet de lijst van ingrediënten op het, dat is een ander nadeel. Ik moest naar de officiële website te bezoeken om de gebruikte componenten in het te controleren.

Naast deze, Clean & Clear Foaming face wash is erg handig. Hoewel ik gekocht van een lokale cosmetica winkel, kunt u gemakkelijk online en offline te krijgen.

Mijn beoordeling:

4 van 5 sterren

Ik zal het product aan?

Ja. Als je een vette huid hebt, moet u zeker geven Clean & Clear Foaming gezicht wassen bewijs. Je kunt echt je huid schoon en helder voor een lange tijd. Kortom, ik ben blij met het product en klaar om opnieuw te gebruiken tijdens de zomers.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha