Wanneer is het tijd om weg te gooien uw cosmetica?De meesten van ons houden van onze beauty producten, maar het is een lippenbalsem of een enorme palet oogschaduw of kit. Elk product dat we hebben gekocht of gezien voelen we ons zo gehecht zelfs als niet meer in gebruik is te wijten aan welke reden dan ook. Soms, maar de truc enkel omwille van het hebben van een prachtige kleur of verpakking die je hebt begeren Maar je weet dat onze make-up heeft ook iets te zeggen.

De producten die we gebruikt om onze schoonheid te verbeteren kan een reden zijn voor die 's nachts acne of puistje huiduitslag of die kleine bultjes of uitslag op het gezicht of een rood oog. In essentie, het oog producten attention.Hence Wil je meer, we moeten zich bewust zijn over de houdbaarheid van onze producten en, wanneer het tijd is om afscheid te nemen van hen. En hoe ze te slaan terwijl u gebruik maakt van them.Make zorgen dat u plaatst of bewaar de cosmetica en beauty producten in een koele, droge plaats. Plaatsen die vochtig zijn kan een reden zijn voor bacteriële en schimmelinfecties zijn.Hier is een gids en punten om te onthouden en verzorgd voor de producten die u gebruikt

Lippenstift: De meeste van de tijd, zelfs niet herinneren wanneer we een bepaalde lipstick gekocht, maar het is even belangrijk om te weten dat ze een looptijd van 24 maanden, dus na dat je moet ontdoen.

Mascara: mascara is een van de kortere levensduur van het product. Heeft een gemiddelde looptijd van slechts drie maanden dus het is erg belangrijk om uw oude mascara te vervangen en als je ziet dat is gedroogd om het weg te gooien en nooit water of andere vloeistoffen gebruiken om iets anders te verdunnen kan problematisch zijn voor de ogen en verhoogt zijn mogelijkheid van bacteriële infecties.

Oogschaduw: we houden allemaal van om te spelen met kleuren, maar ja, we moeten niet te spelen voor meer dan 24 tot 30 maanden als ze oogproblemen kunnen veroorzaken. Meer dan de oogschaduw u moet extra schoonmaak borstels en spons applicator die u gebruikt te nemen.

Blush: kan Blush Powder gebruikt worden tot 2 en een half jaar, maar bloost crème moet na twee jaar worden weggegooid omdat ze zijn meer geneigd om besmet te raken.

Oog en lip potloden: Nogmaals, de looptijd is 2 jaar, dat is goed om een ​​beetje 'meer te gebruiken, maar zorg ervoor dat elke snijkant en toe te passen de dop goed gesloten en niet naakt rond in uw ijdelheid.

Stichtingen/concealers: Nu, hier komt het product dat de basis vormt voor onze make-up en worden toegepast op de wijde omgeving van onze huid. Stichtingen vloeistoffen kan voor een jaar en een half gehouden worden, dat is het !!

Probeer niet om het voor een lange tijd bij te houden en hetzelfde geldt met onze correctoren too.Last maar helemaal niet least, onze make-up kwasten. Ongeacht hoe verse producten wordt gebruikt als de borstels niet regelmatig worden schoongemaakt kunt nog steeds infecties, huiduitslag etc.Make ervoor dat elke keer als je klaar bent met hen met baby shampoo te reinigen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha