Waarom zijn er twee verschillende pictogrammen voor .WMV in Vista?Er zijn verschillende types van wmv-bestand en Vista zal een ander pictogram voor elk type weer.

Wallpaper

Vista maakt gebruik van pictogram handlers om verschillende iconen toe te wijzen voor de verschillende bestandstypen .WMV zodat je ze uit elkaar. Pictogram handlers zijn kort computer programma's op uw computer Vista of van andere programma's die u gebruikt geïnstalleerd.

Betekenis

Wanneer u WMV-bestanden die verschillende pictogrammen moeten openen, moet u in staat om te zien wat maakt verschillende bestandsformaten. Ze kunnen in verschillende programma geopend hebben verschillende afmetingen of verschillende resolutie. U kunt twee soorten van WMV-bestanden op uw computer of u kunt meer hebben.


Overwegingen

U kunt verschillende iconen toe te wijzen voor WMV-bestanden zelf aanmaakt of bewerkt, pictogram handlers met behulp van de Microsoft Foundation Class Library of door het schrijven van uw eigen code. Pictogram handlers worden verwerkt door het register Vista en Microsoft waarschuwt voor wijzigingen in het register zonder de kennis van de experts.

Fun Fact

Icon handlers kan worden gebruikt met elke extensie, niet alleen .WMV. Vista gebruikt ze zelfs met het pictogram bestanden ICO. Hier is hoe elk geeft een ander icoon ico-bestand om u een voorbeeld van hoe het eruit ziet geven

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha