Waarom kan ik niet kan afvallen ?! 8 mogelijke redenenWaarom kan ik niet kan afvallen ?! 8 mogelijke redenen

Veel mensen zijn verbaasd dat, ondanks het feit dat ze denken dat ze de juiste dingen te doen, elke keer als ik stap op de trap, is er geen verandering in hun gewicht. Je zou denken dat het verliezen van gewicht is eenvoudig, minder eten en meer te bewegen, maar er is meer aan de hand dan dat. Soms, wat lijkt op een zeer belangrijke beslissing die je maakt in het leven van elke dag, kan een grote impact hebben op je gewicht hebben. Een andere reden voor het niet in staat zijn om gewicht te verliezen is dat je denkt dat je de juiste dingen doen, maar je bent niet goed genoeg doen. Wat de reden ook, het is volledig ontmoedigend wanneer, ondanks al uw inspanningen, het gewicht koppig weigert te bewegen, dus lees deze acht redenen waarom het niet zou kunnen verliezen gewicht:

1. Oefening alleen is zelden de truc

Oefening verbrandt calorieën en het is goed voor je op vele andere manieren, maar niet verbrandt evenveel calorieën als je zou denken. Gemiddeld zal een uur van intensieve training verbrandt slechts ongeveer 450 calorieën, maar je kunt vele malen eten dat het aantal calorieën in een paar minuten. De verleiding, als je een beroep doen op lichaamsbeweging alleen, is om te denken dat je meer kunt eten omdat je oefenen, en dus in feite is er sprake van gewichtsverlies dan ook. U moet een calorie tekort te creëren, zodat je lichaam om te beginnen met het verbranden van vet, zodat zowel verminderde eten en bewegen zijn beide nodig, als je wilt afvallen.


2.

Waarom kan ik niet afvallen?

U kunt vet te verliezen zonder het verliezen van gewicht

Het is niet alleen wat de omvang zegt dat telt is de hoeveelheid vet die je bij je hebt. Als je beweegt, dan zullen ze spiermassa op te bouwen, evenals het verliezen van vet en het gewicht dat je lichaamsvet kwijt kan worden tegengegaan door het gewicht dat je spieren gekregen. Vertrouw niet alleen op de schaal, check jezelf in een spiegel en kijk of je lichaam vorm is aan het veranderen om te zien of u het maken van enige vooruitgang.

3. Wees consistent

Het is veel gemakkelijker op gewicht, dat is om te verliezen te zetten, dus je moet aan de stok met je dieet en lichaamsbeweging regime heel religieus. Slippen op of af en toe het is onvermijdelijk, maar de frequentie van deze eigenschappen die je nodig hebt om bewust te zijn van. Alleen maar omdat je de regels voor een week gevolgd betekent niet dat je kan gek gaan voor een dag.

4. U moet elke kans om calorieën te verbranden nemen

De kleine keuzes die je maakt in de loop van de dag kan een groot verschil maken om uw gewichtsverlies te maken. Neem bijvoorbeeld de keuze van de trap of lift. Neem de roltrap en, natuurlijk, je er geen significante hoeveelheid calorieën te verbranden. Neem de trap en slechts één vlucht zal 10-20 calorieën te verbranden. Neem de schaal optie, elke keer dat je geconfronteerd met deze keuze in een dag, en je kan een extra 200 calorieën per dag te verbranden. Er zijn mogelijkheden om calorieën te verbranden de hele dag als je wandelen of fietsen, gewoon om waar u uw auto parkeert.

5. U kan het eten van meer dan je denkt

Als je niet concentreren op wat je eet, dan is de kans groot dat je eet veel meer dan je denkt. De meeste mensen nu de neiging om te eten tijdens het lezen, eten tijdens het kijken naar de computer eten of tv kijken. Eten terwijl afgeleid is bewezen keer op keer de kans dat je te veel eten, te sluiten, gaan zitten, zich richten op wat je eet en geniet te verhogen, en op deze manier bent u waarschijnlijk minder te eten.

6. U moet een programma te eten

Er zijn aanwijzingen na een regelmatig eetpatroon is erg handig wanneer u probeert om gewicht te verliezen. Als je eet op regelmatige tijdstippen, de stofwisseling is stabieler als de niveaus van suiker in het bloed, die beide zullen helpen bij het afvallen. De andere factor is dat, als je eet in een model, is het veel gemakkelijker om volgen wat ze aten houden.

7. Je bent waarschijnlijk het eten van meer suiker dan je denkt

Nog een tip dat uw vraag zou beantwoorden 'waarom kan ik niet afvallen?' Het is dat je waarschijnlijk het eten van meer suiker dan je denkt. Je zou kunnen denken dat je het eten van de juiste voeding, maar het is gemakkelijk om te worden misleid, met name als het gaat om suiker in sommige producten. Het beste advies is om zorgvuldig te controleren voedseletiketten en kijk uit voor verborgen suiker. U kunt verborgen suiker in ontbijtgranen, mueslirepen, sauzen en dressings en kant en klaar maaltijden te vinden. Het is niet altijd bestempeld als suiker of, je moet ook oppassen voor de extra glucose, sucrose, fructose corn syrup en zelfs vruchtensap concentraat.

8.

Waarom kan ik niet afvallen? Misschien heb je

niet genoeg slaap

Er is veel onderzoek geweest en er is aangetoond dat er een verband bestaat tussen het gebrek aan slaap en gewichtstoename. Als je niet genoeg slaap krijgt, het verandert hormonen in je lichaam dat je verantwoordelijk bent voor gevoelens van honger en verzadiging zijn. Een gemiddelde volwassene dient gericht te zijn ten minste acht uur slaap per nacht te krijgen, en niet minder dan dat uw verlangen naar voedsel de volgende dag te verhogen tot een punt dat je weer veel eten.

Elke andere tips voor mensen die zich afvragen, 'Waarom kan ik gewicht verliezen ?!'

Voel je vrij om uw tips te delen om gewicht te verliezen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  5   2
Maart 12, 2015 | 16:48:06 | later 4 uur

Heel mooi bericht. Ik struikelde over je blog en wilde zeggen Ik hield echt surfen rond je blog berichten. Na alles wat ik zal u te abonneren op je feed en ik hoop dat je snel weer schrijven!

  3   2
Maart 12, 2015 | 19:14:12 | later 6 uur

Wow! Deze blog lijkt precies op mijn oude! E 'een heel ander onderwerp, maar heeft vrijwel dezelfde lay-out en design. Uitstekende keuze van kleuren!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha