Waarom kan ik geen Java Runtime te installeren op mijn computer?De meeste van de tijd, de installatie van Java Runtime Environment is net zo makkelijk als het downloaden en uitvoeren van het installatie-programma van Sun Microsystems. Af en toe kunnen er problemen zijn.

Met behulp van een Download Accelerator

Gebruik geen Windows 98 SE (Second Edition) or Better

Download Accelerator Download Manager of vele populaire pakketten kunnen interfereren met downloads van Sun blokkeert pop-upvensters of door het creëren van proxy servers die interfereren met de download.

voldoende schijfruimte vrij

(JRE of Java Runtime Environment) kan niet worden uitgevoerd in Windows 95 of een ongepatchte versie van Windows 98 Op dezelfde manier als je een Linux gebruiker, JRE vereist een relatief nieuwe versie van Linux.


Geheugen

JRE vereist 56 MB en 110 MB schijfruimte, afhankelijk van het besturingssysteem. Als deze ruimte niet beschikbaar is, zal de installatie mislukken.

Het hebben van een CPU niet ondersteund

JRE vereist 64 MB tot 128 MB RAM vrij te lopen. Om de Java Runtime Environment wilt gebruiken, moet je meer RAM-geheugen te kopen.

In een embargo land

Dit moet geen probleem zijn als bijna alle moderne pc's gebruik maken van de Intel of AMD x86. De JRE ondersteunt ook de Sun SPARC architectuur van een CPU architectuur in wijdverspreid gebruik dat niet wordt ondersteund door zowel IBM PowerPC, die is gebruikt in veel Apple-computers verkocht in 2006 In dit geval zijn er third-party JRE beschikbaar, met de meest opvallende is OpenJDK, IBM.

Om juridische redenen zal Sun Microsystems niet toestaan ​​dat de download van de JRE aan landen die onder embargo door de Verenigde Staten en andere wetten. Deze omvatten Cuba, Iran, Myanmar/Birma, Noord-Korea, Soedan en Syrië.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha