Waarom je citroen water moet drinken in de ochtend?Als het eerste wat je elke ochtend doen, is niets anders dan drinken citroen water, dan moet je de gewoonte nu veranderen! Dit is vanwege de geweldige eigenschappen van water Citroen! Dat je het ontgiften van je lichaam of energieke gevoel, citroen water heeft het allemaal!

Wilt u weten wat andere citroen water kan profiteren? Ontspan en lees verder!


Waarom Citroenen in het bijzonder?

Als we horen over de voordelen van het drinken van citroen water, is er uiteraard nieuwsgierig waarom een ​​citroen water moeten hebben in het bijzonder, en waarom niet een andere vruchtensap. Welnu, citroenen populair genoeg rijk aan vitamine C en naast deze, deze bevatten B-complex vitaminen, mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, en een grote hoeveelheid vezels. In feite, de hoeveelheid mineralen maken het belangrijk dat als je citroensap verdund verdund met drinkwater kan het tandglazuur beschadigen. Dus zorg dat je 'citroen water' en niet 'citroensap' drinken! Vervolgens citroenen uitstekende antibacteriële, antivirale en immuniteit toenemende eigenschappen, waardoor ze bevorderen het algemene welzijn van een individu.

Heeft diuretische eigenschappen:

De consumptie van citroen water verhoogt de hoeveelheid urine die een individu passeert; hetgeen zal bijdragen tot het spoelen van giftige stoffen die er in zitten geaccumuleerd. Dit houdt de urinewegen schoon en gezond en verhoogt ook de functie van enzymen. De structuur, water citroen maakt een prachtige ontgifting middel.

Helpen bij de spijsvertering:

De atomaire samenstelling citroensap is vergelijkbaar met die van spijsverteringssappen in het maagdarmkanaal en speeksel. Dus, het helpt bij de afbraak van voedsel in eenvoudigere stoffen en bevordert ook de productie van zuur gal die helpt bij het verteringsproces. Op hetzelfde moment, de spijsvertering citroen steun te voorkomen problemen als opzwellen, brandend maagzuur en oprispingen. Dus als je het gevoel hebt zure en opgeblazen vertraging, probeer citroen water om het gevoel te kalmeren in plaats van consumeren elke over-the-counter antacida.

Balans PH niveaus:

Hoewel zuur in de natuur, het citroensap heeft alkalisch effect wanneer zij tot in het lichaam en helpt bij de metabolische activiteit die plaatsvindt binnen het geval. Dus, drinkwater citroen op een regelmatige basis kan mensen helpen winnen van de zuurgraad problemen die zij zou kunnen hebben.

Verhoogt Immuniteit:

Het hoge gehalte aan vitamine C in het citroensap maakt het een ideale voeding om de immuniteit van een individu te stimuleren. Eén helpt bij het bestrijden van verkoudheid en zijn rijk aan kalium, verhoogt de werking van de hersenen en zenuwcellen. Op hetzelfde moment, het verbruik van vitamine C helpt de absorptie van ijzer in het lichaam dat aangaat uit andere voedingsmiddelen.

Het maakt je huid vlekvrij:

Mijden al die cosmetische anti-aging oplossingen die u hebt geprobeerd om uw huid er jong en hebben een glas citroen water elke ochtend! Het gehalte aan vitamine C in het citroensap maakt een prachtig antioxidant dankzij welke helpt bij het verwijderen van rimpels en vlekken van de huid en, bijgevolg, bestrijdt de tekenen van veroudering. Het helpt ook om radicale schade aan de huid te overwinnen en maakt de huid gezond en stralend. De consumptie van citroen water regelmatig kan een huid gezond en verjongd van binnenuit op een gemakkelijke manier te maken.

Helpt bij de genezing:

Bij wonden en verwondingen, consumeren citroen water helpt versterken het genezingsproces omdat het veel vitamine C in het. Tegelijkertijd, helpt bij het versterken van botten, kraakbeen en bindweefsel in het lichaam en helpt kalmeren ontsteking van de gewrichten en spieren van het lichaam.

Energie aan het lichaam:

Drinkwater citroen in de ochtend post van een individu, zodat men bereid is voor een dag vol activiteiten. Dit is omdat de negatief geladen ionen in dat energie produceert het bereiken van het spijsverteringskanaal. Op hetzelfde moment, het water citroen fungeert als een stemming versterker waardoor het voelt licht en gezond elke ochtend. Dit helpt tegen problemen zoals depressie en stress die lijken een integraal onderdeel van de moderne levensstijl.

Hydratatie van het lymfesysteem:

De vloeistoffen verloren uit het lichaam tijdens dagelijkse activiteiten worden hersteld vanaf de consumptie van citroen water regelmatig. Dus, wanneer je voelt uitgedroogd of weinig energie, drinkwater citroen moet de eerste stap om de situatie te genezen zijn.

Breath Freshener:

Citroen water, wanneer verbruikt na het poetsen van de tanden, kan helpen bij het voorkomen van problemen zoals gingivitis en kiespijn. Het helpt ook om slechte adem te voorkomen.

Helpen bij gewichtsverlies:

De vezel pectine in citroen helpt bij het bestrijden hongergevoel je voelt. Resultantly, je uiteindelijk het gevoel honger minder vaak en zo vermijdt kauwend ongezonde snacks op de verkeerde momenten. Daarnaast drinkwater citroen helpt bij een goede spijsvertering en het spoelen van de giftige stoffen, die bijdragen tot gewichtsverlies.

Hoe voor te bereiden Lemon Water?

De enorme voordelen van het drinken van citroen in de ochtend is genoeg om uw vertrouwen in de effecten van deze praktijk te verhogen, en dus nu moet er niets houdt je van het voorbereiden van een glas citroen water, het eerste wat als je morgen wakker ! Hier is hoe te bereiden:

Ingrediënten:

  • Gezuiverd water, 1 kopje lauwe
  • Citroen- Fresh ½

Methode:

Neem warm water, niet koud of zeer warm, en knijp een halve citroen erin. Roer en verbruiken deze citroen water eerste ding in de ochtend, voordat je iets eet of uw training hebben gedaan.
Verbruiken citroen water in de ochtend elke dag kan u helpen een staat van goede gezondheid te bereiken en vrij te houden van het lichaam van antilichamen heel gemakkelijk. Dus waarom nog langer wachten! Start met de dosis van een goede gezondheid van vandaag met citroen water!

Kent u andere voordelen van citroen? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha