Waarom een ​​base coat en een top coat te gebruiken?Krijg een salon-achtige manicuren thuis niet veel geld nodig! Slechts een paar dingen kan u helpen om die blik. Een goede primer en afwerking zijn van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de perfecte manicure of pedicure.


Een primer is meestal een emaille duidelijk (anders dan een/helder transparant glazuur), en wordt gebruikt om nagels naakt om een ​​doek voor de nagellak die zullen volgen creëren. Lagen van de basis hebben meestal een licht roze/crèmekleurige tint. Soms worden ze ook gebruikt base-jassen versterkte. Deze worden verrijkt met eiwit, vitamine E, enz., En helpen om de nagels te versterken en hen te redden van chippen, breuk.

Gebruik van de basislaag:

  • Het biedt een soepele canvas voor emaille
  • Sla de nagel van vergeling als gevolg van pigmenten in nagellak
  • Voorkomt chippen van emaille
  • Verlengt de levensduur van nagellak/manicure
  • Base-jassen versterkte verbeteren van de gezondheid van de nagels ook.

Aan de andere kant, een topcoat is bedoeld om gebruikt te worden na het aanbrengen van nagellak, om het leven van nagellak te verlengen. En 'wederom verschillend van een base coat/blanke lak.

Maakt gebruik van top-coat:

  • Top-jassen verlengen de levensduur van nagellak, nail art, enz. Voor 5-7 dagen
  • Nagellak niet chip met top-coat
  • Helpt bij het vaststellen accessoires gebruikt op nagels voor nail-art ingewikkelde ontwerpen

Concluderend kan een basislaag en een bovenlaag niet worden vervangen door een transparante glazuur. Het Procedure sandwich is de ideale manier om je nagels te lakken met, dwz base coat nagellak top coat. Sommige voet en top meerkoeten gemakkelijk verkrijgbaar in India worden verkocht door Sally Hansen, Revlon (toplaag), Lakmé (toplaag), Jordana, etc.

Volg de juiste procedure, en je zal een verschil in je nagels (kleur, kracht) en de blijvende kracht van uw manicure nagels te vinden!

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha