Waarom doet mijn iMac kraam voor de uitschakeling?Soms zal Mac-gebruikers een kraam bij het afsluiten of herstarten van uw computer te ervaren. Dit kan erg frustrerend worden wanneer de gebruiker snel moet sluiten om onderhoud uit te voeren of te verplaatsen van de computer naar een andere locatie. Een box kan verschillende oorzaken, waarvan vele kan gemakkelijk worden opgelost hebben.

Toepassingen sluiten

Er zijn verschillende activiteiten die de computer moet worden uitgevoerd tijdens een safety stop. Cache moet worden ontruimd, updates en inbedrijfstelling activiteiten moeten worden gepland, en alle toepassingen en processen draaiende moeten worden ingevuld. Zorg ervoor dat alle toepassingen zijn gesloten voordat u gaat enorm zetten verbeteren van de responstijd van de computer.

Clearing hardeschijfruimte

Om stevig te sluiten, en het bestand kritische processen moeten worden opgeslagen op de harde schijf. Als de harde schijf is laag op de ruimte - minder dan 1 GB vrije ruimte kan leiden tot ernstige problemen met de prestaties - proberen om de oude applicaties en media te verwijderen. Meer beschikbare ruimte op uw harde schijf het besturingssysteem geeft meer ruimte om te werken en kan vaak helpen versnellen van de computer wordt afgesloten.


regelmatig opnieuw opstarten

De computer maakt een lijst van de activiteiten tijdens een shutdown routine uit te voeren. Start de computer opnieuw op regelmatige basis voorkomt dat deze activiteiten op te bouwen en leidt tot het stoppen keer sneller. Start uw computer minstens een keer per week verhoogt de algemene prestaties, vermindert de shutdown tijd en is goed voor de algehele gezondheid van het systeem.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha