Waar te VEGETARIËR eiwit KRIJGEN?Waar te VEGETARIËR eiwit KRIJGEN?

Het is een vraag die vegetariërs zijn moe van wordt gevraagd, maar het is ook een vraag die vleeseters, zo lijkt het, zal zijn

nooit

moe van vragen:

"Kom op, vertel het ons. Precies waar

doen

je je eiwit uit? "


Niet alle vleeseters de vraag van opzet. Tuurlijk, sommigen doen. Sommige Alleen

liefde

om u te plagen over hoe om vegetarisch te zetten zal je dun, bleek en dun te maken, niet omdat het lijkt er inderdaad eiwit in groenten.

Maar er zijn ook vleeseters die deelnemen met hun bezorgdheid.

"Ach, je weet dat je gaat harder werken om uw proteïne te krijgen, is het niet, lieverd? Waarom geen eiwitten, ga je dood."

Rechts, oke. Alsof we niet al weten.

Nou, de volgende keer dat u wordt gevraagd waar u uw eiwit uit, rammelaar net buiten deze bronnen van eiwitten voor vegetariërs 10.

1. Beans

Bonen zijn zo veel eiwit in hen die praktisch op de top van het spul hadden. Ze zijn ook rijk aan vezels en antioxidanten ook, wat betekent dat je helpen gewicht te verliezen, omdat het voorkomt dat de ontwikkeling nare ziekten.

Het probleem met bonen is dat er zo veel verschillende soorten. Voor de beste bronnen van sojaproteïne, moeten we naar soja, lupine bonen en tempeh.

2. Pindakaas

Amerikanen hou gewoon van pindakaas. Ze eten in de ochtend, bij het diner, lunch en ze zelfs eten voordat bed. Maar Europeanen hebben gehecht een stigma van pindakaas is simpelweg omdat Amerikanen verbruiken de meeste van.

Immers, wat de liefde van hun Amerikaanse

Het heeft

ongezond te zijn, toch?

Verkeerd!

2 eetlepels pindakaas is gevuld met 8 g eiwit, dat dit een smeerbare eetbare favoriete bron van energie voor P-vegetariërs maakt. En 'super handig, en je kan verspreiden op uw toast, je wafels, je appels, of u kunt gewoon likken deze recht uit het bad!

3. Quinoa

Quinoa is een andere prachtige bron van eiwitten voor vegetariërs. Beschreven als Gods gift voor veganisten en vegetariërs uit vrijwel elke veganistisch en vegetarische eten dat ik ooit heb gegeten, quinoa is een bron van eiwitten die je misschien wel eens gehoord, maar nooit echt geprobeerd.

Geen mooi korrel, in plaats van een zaad, quinoa wordt genoemd als een compleet eiwit. Nutritional krachtige, kan op verschillende wijzen worden bereid. Je kunt het in een salade, ruilen voor rijst, genieten als ontbijtgranen, en je kunt het zelfs gebruiken in plaats van eiwit poeder. Het is geweldig.

4. Kale

Een van de volgende grote eiwitbronnen voor vegetariërs kool, die is beschreven als nieuwe vlees, en wordt zo geblokkeerd eiwitten die carnivoren overtuigd.

Een groen blad, het lijkt een beetje ', zoals spinazie, maar het is eigenlijk nog indrukwekkender krachtiger favoriete spier-versterker van Popeye. De meeste calorieën kool zijn eiwitten met een half kopje groene spullen bevattende één gram eiwit macht en als bonus ook calcium, vitamine A, C, B6, ijzer, magnesium en kalium.

5. Kikkererwten

Kikkererwten, die ook bekend staan ​​als kikkererwten, of worden gebruikt in de salade, gebakken als onderdeel van een roerbak, of alleen gegeten als een knapperige bite. U kunt ze ook vinden in hummus, die in feite betekent dat de bonen zijn super betaalbaar, en vervolgens een super goedkope bron van eiwitten voor vegetariërs.

Bij 100 gram kikkererwten schat bevat 19 gram eiwit, en zijn ook rijk aan vezels, terwijl ze laag in calorieën. Maak een maaltijd met hen is heel eenvoudig, wat betekent dat er geen excuus voor het niet krijgen van een sterke eiwit met deze schatjes.

6. Tofu

Wij willen tofu omdat het zo goedkoop, veelzijdig, en het smaakt heerlijk, en is ook een van de bronnen van eiwitten voor vegetariërs geweldig. .

U hebt waarschijnlijk gezien cartoons van tofu, als je je weg rond uw plaatselijke supermarkt, zoals ze steeds zichtbaar op de planken. Deze veganist en vegetarische tofu, omdat ze het zien als een geschenk van eiwit, en het maken van de inspanning om te integreren in hun dagelijkse maaltijden.

Bij 100 gram tofu bevatten ze tot maar liefst 8 gram eiwit, en u kunt zowel zachte tofu dat lijkt brij te krijgen, of je kunt krijgen tofu steviger doet denken aan het vlees. Genieten.

7. Soy

Een van de belangrijkste bronnen van eiwitten voor vegetariërs soja. We hebben bonen op deze lijst opgenomen vóór, maar de sojabonen daadwerkelijk verslaat handen naar beneden als het gaat om het zijn een compleet eiwit. Je krijgt ongeveer 10 gram per half kopje spul, en je krijgt meer van methionine, u uit een blik bonen.

Veel vegetariërs en veganisten hebben soja de ideale vervanger voor vlees als het gaat om eiwitten, en zijn we niet te argumenteren met hen. Tofu, die eerder werd genoemd, is in feite een soja-product, dus je bent in goed gezelschap als je aankomt met de trein soja.

8. Ezechiël Brood

Ezechiël was eigenlijk een personage uit het Oude Testament die leefden voor honderden jaren. We raden dit brood werd zo genoemd omdat het zo hoog in eiwit dat je ook kan leven voor honderden jaren!

Maar waarschijnlijk niet. Oh goed.

Maar in werkelijkheid is er een link met Ezechiël in de Bijbel, als het recept voor dit brood is in het Oude Testament. Het luidt als volgt:

'Neem tarwe, gerst, bonen, linzen, gierst en spelt, leg ze in een vat en maken ze in het brood voor jezelf. "

9. Linzen

Een punt achter het dieet student in de laatste miljoen jaar, kon linzen goedkoop en studenten in verband met contant geld-vastgebonden, maar zijn eigenlijk ook een bron van eiwitten voor vegetariërs heerlijk.

Eén half kopje linzen bevat 9 gram eiwit. Daarnaast bevat maar liefst 16 gram vezels. Linzen zijn ook erg lekker en er zijn een heleboel geweldige recepten voor u om kloof op.

10. Amandelen

Amandelen mag de rijkste bron van eiwitten in deze lijst, maar ze nog steeds een goede go eiwitbron voor vegetariërs.

Nog beter, ze zijn zeer betaalbaar en kan worden gegeten als een snack altijd en overal. Ze zijn ook rijk aan vezels, evenals ijzer, calcium, kalium en magnesium.

Er zijn vele andere bronnen van eiwitten voor vegetariërs om te genieten, zoals bruine en witte rijst, artisjokken, hennep zaden, zonnebloempitten, havermout, pompoenpitten, spinazie, chia zaden, spirulina, broccoli gekookt, asperges, enz.

Kent u andere bronnen van eiwitten voor vegetariërs?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha