Waar is een Linksys log bestanden op een Mac?Linksys is een computer-technologie bedrijf gespecialiseerd in het creëren van producten voor thuis en kleine kantoren, zoals routers en modems. Linksys-producten kunnen worden gebruikt op zowel PC of Mac. Meeste routers, waaronder Linksys, houdt een register op de korte termijn die track van het gebruik van het systeem houdt.

Functie

Een logbestand is een lijst van recente wijzigingen in de controle op de computer. Dit is vergelijkbaar met hoe een internetbrowser houdt recent bekeken websites. In een netwerk situatie kan de logs worden verkeerspatronen volgen op het netwerk.

Locatie

Je moet registreren voordat u het trace kan activeren. Open het configuratiescherm van de router en selecteer "Log". Je bent in staat om de logs te bekijken vanuit dit scherm. Op een Mac kunt u de configuratie van de router benaderen via het internet browser. In de adresbalk, typ "192.168.0.1". Als dit niet werkt, typ "192.168.1.1". Een pop-up vraagt ​​u om uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u geen wachtwoord hebt ingesteld, de standaard gebruikersnaam Linksys is "admin". en het standaard wachtwoord is blanco of "admin" of.


Decoding

Log bestanden worden weggeschreven naar een Linksys eigen taal, dus om dit te vertalen naar bruikbare informatie, moet u een externe client. Veel freeware of shareware programma's kunnen worden gedownload van het internet en bevat functies zoals staafdiagrammen voor monitoring. Veel van onze meest populaire zijn PC-only, maar client voor de Mac zijn ook beschikbaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha