Waar Deeply Nourishing Body Wash - HerzieningSchoonmaken en zeer hydraterende Body Wash - Haal je huid zacht en gehydrateerd


Een diep voedende behandeling voor uw huid tijdens het baden! Klinkt goed? Probeer het Dove Deeply Nourishing Body Wash . Moisturizing helpt te verjongen en revitaliseren van de huid. Het laat de huid te kijken en goed zonder droge plekken of vlokken voelen. Dove is een handelsmerk van vertrouwen voor de productie van hoogwaardige producten voor huidverzorging. Hun nieuwe lancering, Waar Deeply Nourishing Body Wash is ontworpen om diep te voeden de huid en helpen bij de wederopbouw van binnenuit elke keer dat je schoon. De body wash is geformuleerd om vuil en andere verontreinigingen te verwijderen van de huid. Zij stelt ook om de huid gehydrateerd te verlaten.

Prijs en hoeveelheid:


150 tot 200 ml

Ingrediënten:

Gehydrogeneerde sojaolie, water, cocamidopropylbetaïne, Sodium Cocoyl glycinaat, glycerine, natriumfosfaat, hydroxypropyl zetmeel, natrium Lauroyl Isethionate, PPG 9, stearinezuur, natriumlaurethsulfaat, Glycine soja (sojaboon) olie (of Helianthus annuus (zonnebloem) olie ), DMDM ​​hydantoïne, laurinezuur, natriumchloride, zinkoxide, acrylaten/C 30/10 alkylacrylaat Cross Polymer, BHT, geur, laurinezuur, kokoszuur, natriumisethionaat, Tetrasodium EDTA, Alumina, natriumbenzoaat natrium Palm Kerlinate, Methylisothiazolinone, Tertrasodium Etidronaat, CI 7789

Instructies voor gebruik:

  • Begin met een natte lichaam.
  • Neem de benodigde hoeveelheid body wash op een natte spons of loofah.
  • Masseer zachtjes over het hele lichaam.
  • Werken het schuim put.
  • Spoelen met water.

Mijn ervaring met Dove Deeply Nourishing Body Wash:

Dove Deeply Nourishing Body Wash wordt geleverd in een witte plastic fles met een donker blauwe en witte pet lock type trillingen. De fles heeft een open einde van het mondstuk om het product af te geven. De flip dop sluit perfect, verlies van product moet worden voorkomen. De fles is volledig ondoorzichtig en moeilijk te houden van de hoeveelheid van de linker gedurende een gebruiksperiode. De verpakking is lichtgewicht en reis-vriendelijke.

Het wassen van het lichaam in een zuiver witte kleur, vrij van granules. De consistentie van het wassen van het lichaam is iets dik en romig. Hij past prima en verspreidt zich in contact te komen met natte huid. Omdat de formule is romig, zou vereisen slechts een kleine hoeveelheid product wordt opgewerkt schuim. Het product werkt zeer goed totdat het schuim, in het bijzonder met een vochtige spons. De geur van de body wash is zeer mild, verfrissend en aangenaam, net als alle producten van het merk. Mensen met een gevoelige neus zal geen enkel probleem met de geur niet hebben want het is zeer delicaat en duurt niet lang blijven hangen.

De body wash verwijdert effectief onzuiverheden van de huid als de overtollige olie, vuil en roet. Ik regelmatig gebruik op mijn gecombineerde huid en ik nog niet opgevallen eventuele allergie of breken outs. De body wash heeft een rijke hydraterende stoffen zoals natuurlijke lipiden van de huid, waardoor de huid zacht, gehydrateerd en soepel, zonder plakkerigheid of zwaarte. Ik heb ook overslaan toepassen bodylotion na het gebruik van deze body wash, vooral in de zomer. Als u een zeer droge huid, zou je een body lotion nodig om uitdroging te voorkomen. De formule past normale, combinatie, droge en vette huid. Als je overmatig vette huid, ik zou dit product aanbevelen want het kon verlaten de huid vettig en plakkerig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha