Waar de schade Solutions Roos Shampoo care - BeoordelingenEffectieve formule en Fragrance Milde Shampoo - moet het proberen !!


Roos is gênant. Het kan alleen worden lastig gevallen met de constante jeuk, maar voor de mensen om je heen, de hoofdhuid vol roos geeft aan dat het is onrein. Er wordt vaak gedacht dat de persoon met roos is onhygiënisch. Het is gemakkelijk om te oordelen, maar het feit is dat het wegwerken van roos is een gemakkelijke taak. Als u te maken met het probleem tijdens de eerste stadia, is het nog steeds mogelijk om dit monster witte schilferige verslaan! Een aantal producten voor haarverzorging producten op de markt die beweren verlichting van roos.

Met een formule gewicht bestaat uit gepatenteerde micro vocht serum en ZPTO, de Dove Roos Shampoo zorg claimt om roos te verwijderen zonder uit te drogen haar. Handelingen om roos vanaf de eerste wasbeurt te verwijderen en belooft om het oppervlak van het haar te herstellen en laat het haar zacht en glad.


Prijs en hoeveelheid:

INR 69-80 ml.

Ingrediënten:

Dimethyconol, zinkpyrithion, Dimethicone, Hydroxypropyl Guar trimoniumchloride, lysine-hydrochloride, natriumhydroxide, Laureth-23, Methylisothiazolinone, thee dodecylbenzeensulfonaat, parfum, Laureth-4, Helianthus annuus zaadolie, Carboner, glycerine, Poloxameer-407, Cocamidopropyl betaïne, zinksulfaat, natriumchloride, water, natriumlaurethsulfaat, DMDM-hydantoïne.

Indicaties voor gebruik:

  • Nat haar met water.
  • Neem de benodigde hoeveelheid van Dove shampoo genezen roos op je handpalm en breng shampoo op de hoofdhuid.
  • Zachtjes masseren van de shampoo voor ongeveer 2 minuten en spoel af met water.
  • Voor het beste resultaat gebruik deze shampoo met conditioner duif elke dag.

Houdbaarheid:

Twee jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met schade Waar Solutions Roos Shampoo zorg:

Voorheen was ik gelukkig onbewust van roos en kritiek op degenen die dit probleem hebben gehad. Maar een paar maanden geleden, merkte ik dat mijn hoofdhuid steeds jeuk en zag ook die kleine vlokken vervelende puntjes op mijn kleren. Ik was de schuld te geven het weer verandert voor mijn roos probleem. Ik probeerde verschillende haarmaskers, shampoos en conditioners voor de bestrijding van roos. Omdat we graag Dove producten te gebruiken, wilde ik ook hun roos shampoo Care proberen. Deze variant van Dove detailhandelsverkopen in beide zakken en gebotteld. Dit product heeft mijn probleem van roos grotendeels vergemakkelijkt.

Waar Roos shampoo zorg wordt geleverd in een witte fles. Alle product informatie wordt afgedrukt op de voor- en achterzijde. De verpakking is gemaakt van kunststof materiaal van de dikte. Heeft een type cap flip-flap, die sluit goed zonder verlies van product. Zoals de meeste shampoos, deze fles ondoorzichtig, waardoor het moeilijk om de hoeveelheid product achtergebleven in de fles kennen. De fles is anders comfortabel, robuust en reis-vriendelijke.

Dove shampoo roos is wit. Aangezien het niet erg dik consistentie en textuur is zacht en vrij van granules of deeltjes flikkering, gemakkelijk doordringt in de haarlokken en verspreidt zich gemakkelijk over de hoofdhuid. Zijn delicate geur lijkt een probleem voor mensen die problemen hebben met een sterke geur te hebben. De milde geur niet hangen op het haar tijdens de dag.

Omdat dit Dove shampoo schuimt goed, zou een kleine hoeveelheid genoeg zijn voor eenmalig gebruik. Het verwijdert de olie uit de hoofdhuid en maakt kroeshaar zekere mate. Dan, met behulp van een goede conditioner is een must met deze shampoo. Ik gebruikte deze shampoo voor een paar maanden en het werkte om roos te verminderen. Het verminderde ook de hoofdhuid jeuk in de eerste wassingen. Deze shampoo die zinkpyrithion, die is geformuleerd om haarverlies te verminderen. Sommige van mijn vrienden vertelde me dat deze shampoo niet werkt voor mensen met een ernstige roos. Maar in mijn geval had ik een milde besmetting en roos shampoo hielp me om het te verlagen. Dus mensen met een ernstige roos shampoo kan dit overslaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha